Edin.bg»Избрани Колекции»Хек Пане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек панеНарежете на порции заешкото и го сварете, като премахвате образувалата се пяна. В процеса на варенето посолете водата и добавете зеленчуковата подправка...
Манатарки пане
Почистете манатарките и изрежете долната част на пънчето им. Измийте и ги подсушете внимателно, след което ги нарежете на парчета.
Пригответе панировката...
Телешки дроб пане
Това е любимото мезе за бира и вино вкъщи, приготвя се много лесно, ако спазвате точно рецептата.
Телешкият дроб се почиства внимателно от ципи...
Мариновани Миди Пане
Измийте и почистете добре мидите. Сварете ги до отваряне на черупките - необходими са няколко минути.
Извадете ядките от черупките. Сложете ги...
Пилешки пържоли пане
Измийте крехките пилешки пържоли и ги поръсете със сол, черен пипер, къри, чесъна и лука на прах. Оставете ги за 30 минути.
В купа разбийте яйцето...
Класически мозък пане
Взимаме 1 телешки мозък и го накисваме за около 1 час в студена вода. След това внимателно го изваждаме и освобождаваме от ципите.
Разделяме мозъка...
Пилешки Сърца Пане
Почистете добре пилешките сърчица и ги измийте.
Сложете ги в тенджера с вода и кипнете. Сменете водата с нова и варете сърчицата до готовност,...
Свински Дроб Пане
Измийте свинския дроб и го почистете добре от всякакви ципички и кръвоносни съдове.
Нарежете дроба на по-едри парчета и залейте със студеното...
Пилешки крилца пане
Измийте крилцата и ги подсушете. Срежете всяко крилце на две части, отрежете заострените части на върха.
Залейте крилцата с вода и ги сварете около...
Пилешки бутчета пане
Сварете пилешките бутчета в леко подсолена вода до готовност. Отцедете ги.
В подходяща дълбока чиния разбийте яйцата.
В друга чиния сипете галетата...
Пилешки сърчица пане
Измийте и почистете хубаво пилешките сърчица. Ако са големи, най-добре ги цепнете на две.
Прехвърлете ги в гевгир и оставете да се отцедят от водата...
Вкусни броколи пане
В тенджера кипнете вода с щипка сол.
Измийте броколите и ги накъсайте на розичките. Сварете ги за 10-12 минути, отцедете и ги охладете.
За панировката...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
53
44
30
23
10
Дай твоята оценка: