Edin.bg»Избрани Колекции»Свински Език Пане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бирено мезе от език панеСварете свинския език в леко подсолена вода. Обелете и нарежете сварените езици на тънки парчета....
Свински език в масло и чесън
Залейте порцията език.
Свинският език в масло и чесън е чудесно мезе за вашата любима напитка....
Заек пане
Нарежете на порции заешкото и го сварете, като премахвате образувалата се пяна. В процеса на варенето посолете водата и добавете зеленчуковата подправка...
Манатарки пане
Почистете манатарките и изрежете долната част на пънчето им. Измийте и ги подсушете внимателно, след което ги нарежете на парчета.
Пригответе панировката...
Пилешки шницел пане
Чукнете едно от яйцата към каймата. Овкусете с подправките и разбъркайте добре.
Оформете няколко шницела с еднаква големина.
Останалите три...
Риба нототения пане
Почистената от люспи риба се реже на парчета и се осолява.
Оставяме я така за двадесет минути.
Брашното се смесва с копъра.
Яйцата се...
Класически мозък пане
Взимаме 1 телешки мозък и го накисваме за около 1 час в студена вода. След това внимателно го изваждаме и освобождаваме от ципите.
Разделяме мозъка...
Телешки дроб пане
Това е любимото мезе за бира и вино вкъщи, приготвя се много лесно, ако спазвате точно рецептата.
Телешкият дроб се почиства внимателно от ципи...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: