Edin.bg»Избрани Колекции»Свински Език Пане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Език Пане

Свински Език Пане

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно свински език пане в Edin.bg.
Бирено мезе от език панеБирено мезе от език панеСварете свинския език в леко подсолена вода. Обелете и нарежете сварените езици на тънки парчета....
Свински език чорбаСвински език чорба
Преди да поднесете свинския език чорба, сипете лъжица от тази смес отгоре....
Свински Дроб ПанеСвински Дроб Пане
Свинският Дроб Пане е готов....
Задушен свински език с маслоЗадушен свински език с масло
Задушеният свински език с масло е страхотно бирено мезе, опитайте!...
Свински език в масло и чесънСвински език в масло и чесън
Залейте порцията език. Свинският език в масло и чесън е чудесно мезе за вашата любима напитка....
Заек панеЗаек пане
Нарежете на порции заешкото и го сварете, като премахвате образувалата се пяна. В процеса на варенето посолете водата и добавете зеленчуковата подправка...
Манатарки панеМанатарки пане
Почистете манатарките и изрежете долната част на пънчето им. Измийте и ги подсушете внимателно, след което ги нарежете на парчета. Пригответе панировката...
Пилешки шницел панеПилешки шницел пане
Чукнете едно от яйцата към каймата. Овкусете с подправките и разбъркайте добре. Оформете няколко шницела с еднаква големина. Останалите три...
Риба нототения панеРиба нототения пане
Почистената от люспи риба се реже на парчета и се осолява. Оставяме я така за двадесет минути. Брашното се смесва с копъра. Яйцата се...
Класически мозък панеКласически мозък пане
Взимаме 1 телешки мозък и го накисваме за около 1 час в студена вода. След това внимателно го изваждаме и освобождаваме от ципите. Разделяме мозъка...
Телешки дроб панеТелешки дроб пане
Това е любимото мезе за бира и вино вкъщи, приготвя се много лесно, ако спазвате точно рецептата. Телешкият дроб се почиства внимателно от ципи...
Свинско сърце панеСвинско сърце пане
Панираните свински сърца са идеалното мезенце за бира....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: