Edin.bg»Избрани Колекции»Паниран Свински Език
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински език чорбаПреди да поднесете свинския език чорба, сипете лъжица от тази смес отгоре....
Свински език в масло и чесън
Измийте добре свинския език преди да го сложите да се вари във високата тенджера....
Паниран кашкавал класическа рецепта
Пържете панирания кашкавал в тиган със сгорещена мазнина и го вадете върху кухненска хартия, която да попие излишната мазнина....
Паниран толстолоб без яйца
Овкусете рибните котлети със сол и черен пипер и ги оваляйте в предварително приготвена смес от брашно, галета и чесън на прах.
Пържете ги в голям...
Паниран паламуд без яйца
Почистете рибата и я нарежете на шайби.
Овкусете я със сол и лимонов сок и я оставете настрана за около 30 минути.
Сипете царевичното брашно...
Паниран качамак със сирене
Кипваме водата в тенджера и вътре изсипваме брашното за качамака, като бъркаме енергично.
Разбъркването продължава, докато сместа започне да се...
Език с чесън и масло
Сварете телешкия език в леко подсолена вода и го обелете от кожата.
Нарежете го на ивици.
Разтопете маслото в дълбок тиган и запържете нарязания...
Телешки език със светъл сос
Сваряваме телешкия език до готовност и още докато е топъл, го обелваме и нарязваме на тънки филийки.
Взимаме малко от бульона, в който се е варил...
Телешки език с пикантен сос
Измиваме телешкия език, заливаме го 3 л подсолена вода, добавяме сол и нарязаните на едро корени за супа и го варим до готовност.
Междувременно...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка: