Edin.bg»Избрани Колекции»Паниран Свински Език

Залейте порцията език.
Свинският език в масло и чесън е чудесно мезе за вашата любима напитка....

Овкусете рибните котлети със сол и черен пипер и ги оваляйте в предварително приготвена смес от брашно, галета и чесън на прах.
Пържете ги в голям...

Пържете панирания кашкавал в тиган със сгорещена мазнина и го вадете върху кухненска хартия, която да попие излишната мазнина....

Кипваме водата в тенджера и вътре изсипваме брашното за качамака, като бъркаме енергично.
Разбъркването продължава, докато сместа започне да се...

Почистете рибата и я нарежете на шайби.
Овкусете я със сол и лимонов сок и я оставете настрана за около 30 минути.
Сипете царевичното брашно...

Обелете и почистете свинския език, когато се свари. Нарежете всичкото месо на дребно.
Сипете в тиган олиото и маслото....

Сваряваме до готовност телешкия език в подсолена вода, обелваме го и го нарязваме на филийки....

Сваряваме телешкия език до готовност и още докато е топъл, го обелваме и нарязваме на тънки филийки....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка: