Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционен гюл бюрек
Използвани са турски кори на сач, като в един пакет (500 грама) има 6 кръгли кори. За този бюрек са използвани три, а ако искате да използвате всички...
Традиционен боровинков чийзкейк
Насладете се на този традиционен боровинков чийзкейк.
Да ви е сладко!...
Традиционен Български Качамак
В голяма тенджера смесете вода с млякото и ги сложете да заврят на котлона.
Изсипете царевичния грис бавно при непрекъснато бъркане с дървена лъжица...
Традиционен Добруджански Тутманик
Натрошете маята и я размийте с топлата вода и захарта, разбъркайте на гладка кашичка.
Добавете към сместа две лъжици брашно, разбъркайте и оставете...
Традиционен чийзкейк с боровинки
Във формата в, която ще печем чийзкейка, поставяме хартия за печене. В дълбока купа разбиваме с миксер крема сиренето и захарта - за около 2 минути...
Традиционен качамак от Родопите
Разтворете в единия литър вода брашното, а другият литър вода го сложете да заври заедно с маслото.
Щом заври, изсипете постепенно разтвореното...
Традиционен гъбен сос за месо
Почистете гъбите и ги нарежете на парчета.
Изсипете ги в малка тенджера с 3 ч.ч. гореща леко подсолена вода.
Добавете виното и подправките....
Традиционен славянски гювеч с месо
Нарежете пилешкото месо на дребно и задушете в мазнина. Добавете накълцаните на ситно чушка, лук и морков.
Разбъркайте. След като омекнат, добавете...
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: