Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Маминият тас кебапПоднесете кебапа в компанията на варен ориз.
Маминият тас кебап е много вкусен....
Обикновен агнешки кебап
Нарязваме агнешкото месо на правилни парченца, овкусяваме със сол и черен пипер, намазваме обилно с олио и оставяме поне 2 часа в хладилник.
След...
Винен кебап с телешко
Виненият кебап се сервира с топка ориз. При сервиране се поръсва с магданоз....
Винен кебап на фурна
Нарежете лука на ситно и го запържете в загрятото олио за 1-2 минути. Добавете ситно нарязаните моркови, запържете още за кратко и сложете и месот...
Тас кебап по турски
Оризът ще бъде гарнитура към вкусния тас кебап.
Поднесете тас кебапа по турски и се насладете....
Лютив арабски шиш кебап
Към каймата прибавете ситно нарязаните лук и чушки, майорана, кима, кориандъра, черния пипер, солта и чили сос и омесете добре.
Оформете от сместа...
Винен кебап от сърна
Поднасяме кебапа с гарнитура от ориз пилаф, картофено пюре или друга по избор....
Книжен кебап от телешко месо
Това ястие се приготвя само с крехко телешко месо, което се нарязва на малки парчета.
Към него се добавят ситно нарязания лук, доматите и подправките...
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
44
30
21
10
Дай твоята оценка: