Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен кози кашкавалВ тенджера сипете млякото, оставете да кипне и добавете маята и лимонената киселина. Сложете сол и оставете десет минути на котлона като периодично...
Истински домашен кашкавал
Този домашен кашкавал може да издържи в хладилник около седмица.
Истинският домашен кашкавал е чуден, опитайте го!...
Домашен лимонов кремРазбиваме жълтъците на яйцата със захарта до сгъстяване, след което прибавяме сока на лимона и настърганата му кора.
Към сместа слагаме и желатина...
1
Домашен сироп от вишниИзмийте и изчистете от дръжчиците вишните, без да вадите костилките им, смачкайте ги на ръка и ги оставете да престоят 24 часа.
На другия ден ги...
1
Домашен петел на фурна
Почистваме си петела, измиваме и подсушаваме добре.
В тавичка го поръсваме обилно със черен и червен пипер, кимион, сол и изсушения ситно стрит...
Домашен мармалад от арония
Готовият домашен мармалад от арония се пълни в бурканчета и се кипват за 2-3 мин....
Класически домашен шоколадов мус
Сервираме нашия класически домашен шоколадов мус с плодове по избор....
Домашен ликьор от дренки
Измийте много добре дренките, след което ги намачкайте и махнете костилките им.
Към обезкостените дренки добавете захарта и налейте ракията....
Кремки с домашен крем
През това време се приготвя кремът, който е стандартен домашен яйчен крем - обикновен и много вкусен....
Домашен компот от нектарини
Измийте и нарежете на парчета нектарините. Подберете само добре узрели и хубави плодове.
Разпределете ги в подготвените буркани и сложете по 4...
Домашен кекс със стафиди
Разбийте с миксер яйцата с ванилията и захарта до получаване на хубав крем. Сипете олиото на тънка струя, като не спирате да бъркате.
Прибавете...
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: