Edin.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Домашен Суджук

Изпържете в маслото почистените, измити и нарязани на ситно корени магданоз, целина и лук.
Обелете кората на краставичките и я сварете отделно...

Добавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре, захар и оцет....

Домашно сорбе
Домашният вариант на сорбе съдържа само естествени съставки: различни плодове, горски плодове, плодови сокове....

Омесете каймата с наситнените чесън и лук. Овкусете я с черен пипер, сол, горчица, чили сос и соса Уорчестър.
Оформете от нея три кюфтета с плоска...

Този домашен кашкавал може да издържи в хладилник около седмица.
Истинският домашен кашкавал е чуден, опитайте го!...

Извадете Хрупкавия Домашен Чипс върху кухненска хартия, посолете го и му се насладете в компанията на една студена биричка....

В тенджера сипете млякото, оставете да кипне и добавете маята и лимонената киселина. Сложете сол и оставете десет минути на котлона като периодично...

Пригответе млечния сос, като смесите киселото мляко с пресованата скилидка чесън и зехтина....

Използвайте готовия домашен бульон за овкусяване на вашата пилешка супа или традиционното пиле фрикасе....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: