Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постно Кисело Зеле на Фурна

Постно Кисело Зеле на Фурна

Прегледай всички 24 авторски предложения за постно кисело зеле на фурна в Edin.bg.
Постно зеле с дафинов листПостно зеле с дафинов листПрехвърлете задушеното зеле в тава и запечете в умерено загрята фурна до готовност. Постното зеле с дафинов лист е много вкусно....
Постно прясно зеле в тенджераПостно прясно зеле в тенджера
2
В сезона на зелето опитай непременно и рецептите ни за свинско със зеле, вкусно пилешко със зеле или това зеле на фурна....
Постно задушено зеле с оризПостно задушено зеле с ориз
Постното задушено зеле с ориз е много вкусно....
Постно зеле с елда и доматиПостно зеле с елда и домати
Постното зеле с елда и домати е готово....
Постно зеле в тенджера под наляганеПостно зеле в тенджера под налягане
2
Поръсете готовото зеле с прясно нарязан магданоз и сервирайте топло. Постното зеле в тенджера под налягане е готово....
Постно зеле с домати и чесънПостно зеле с домати и чесън
Постното зеле с домати и чесън е готово....
Постно зеле с домати и оризПостно зеле с домати и ориз
Запечете зелето за кратко в предварително загрята фурна. Постното зеле с домати и ориз е готово....
Нарязано кисело зеле - туршияНарязано кисело зеле - туршия
Оставяте киселото зеле да втасва до готовност на хладно място. Ако го държите на топло, ще втаса по-бързо. Консумира се така....
Кисело зеле със свинскоКисело зеле със свинско
Прехвърлете в тавичка и печете киселото зеле с ориз във фурна на 250°C....
Щи от кисело зелеЩи от кисело зеле
В тенджера сложете ситно нарязаното и отцедено от сока кисело зеле, половината доматено пюре и 200 гр бульон или вода....
Постно прясно зеле с ориз на котлонПостно прясно зеле с ориз на котлон
1
Може да замените олиото със зехтин и да поднесете постния ориз студен....
Свински джолан с кисело зелеСвински джолан с кисело зеле
Свинското с кисело зеле сложете в студена фурна. Свинския джолан с кисело зеле печете за 90 минути на 200 градуса....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: