Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Говеждо задушено (фалшив заек)
Говеждото месо се почиства от ципи и се слага в марината, приготвена от равни части оцет и вода, кипната предварително с подправките.
На другия...
Заек с кестени яхния
Накиснете заека в равни части вода и оцет за едно денонощие, след което го извадете, отцедете и нарежете на големи парчета.
Запържете заека в...
Задушен заек с бира
Печете заека на фурна на 180-190 градуса за около два часа.
След тези два часа отстранете фолиото от тавата с вкусния задушен заек....
Задушен заек с грах
Поднесете задушен заек с грах топъл, поръсено с пресен магданоз.
Да ви е сладко!...
Заек паприкаш по Унгарски
Заекът се нарязва на по-големи парчета, поръсва се със сол и черен пипер и се изпържва с маста.
Изважда се в тенджера, а в мазнината се изпържва...
Заек плакия по френски
Заекът се нарязва на парчета. Сланината се реже на дребни парчета и се стопява в тенджера, изваждат се пръжките, а в мазнината се запържват главите...
Заек задушен със зарзават
Киснем заека за една нощ в марината, приготвена от равни части вода и оцет. Отцеждаме го добре, нарязваме го на пориции и го пържим до зачервяване...
Празничен заек в гювеч
Печете в умерена фурна около 2 часа, а последните 10-тина минути махнете капака за да се получи хубава коричка на печения заек....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: