Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесна Баклава с Готови Кори

Лесна Баклава с Готови Кори

Открий всички 36 кулинарни идеи относно лесна баклава с готови кори в Edin.bg.
Класическа баклава с орехиКласическа баклава с орехиСлед това с този сироп се залива класическата баклава с орехи. Оставя се да престои за няколко часа или един ден....
Ориенталска баклава на охлювчетаОриенталска баклава на охлювчета
Ориенталската баклава на охлювчета е готова!...
Лесен тиквеник с канела и готови кориЛесен тиквеник с канела и готови кори
Лесният тиквеник с канела и готови кори е готов....
Млечна баница с готови кори и сиренеМлечна баница с готови кори и сирене
Млечната баница с готови кори и сирене е готова. Източник: Рецептурник за обществени хранения...
Празнична баклава с богата плънкаПразнична баклава с богата плънка
Печете празничната баклава с богата плънка за половин час на 180-200 градуса. Когато е готова, залейте с вече охладения сироп....
Страхотна баклава за Нова ГодинаСтрахотна баклава за Нова Година
Страхотната баклава за Нова Година е готова....
Лесна баклава с кексова плънкаЛесна баклава с кексова плънка
Насладете се и вие на тази лесна баклава с кексова плънка....
Турска баклава с течен шоколадТурска баклава с течен шоколад
Със сиропа, който е готов, поливаме вече студената баклава....
Лесна вита баница с готови кори и сиренеЛесна вита баница с готови кори и сирене
2
Изпечете лесната вита баница с готови кори и сирене, докато стане готова в затоплена фурна....
Традиционна баклава с масло и орехиТрадиционна баклава с масло и орехи
Традиционната баклава с масло и орехи е подходяща за всеки празник и делник. Да ви е сладко!...
Турска баклава с орехи и шамфъстъкТурска баклава с орехи и шамфъстък
Залейте горещата баклава с горещия сироп и охладете добре. Поръсете с шамфъстък. Турската баклава с орехи и шамфъстък е готова....
Празнична баклава с орехи и канелаПразнична баклава с орехи и канела
Да ви е сладко с моята празнична баклава с орехи и канела!...

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 10
50
46
31
23
10
Дай твоята оценка: