Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Правят Скариди

Как се Правят Скариди

Прегледай всички 24 подбрани съвети за как се правят скариди в Edin.bg.
Скариди на скара с ароматна маринатаСкариди на скара с ароматна маринатаРаздрусайте добре, за да може да се овкусят всички скариди....
Бързи и лесни скариди по испанскиБързи и лесни скариди по испански
Бързите и лесни скариди по испански са много вкусни, опитайте!...
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода. Отгоре отново покрийте със сол. Сложете капак и тежест върху него, може камък....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
Как се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията. Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Как се прави домашно крема сиренеКак се прави домашно крема сирене
1
Ето как се прави домашно крема сирене....
Как се прави мляко от лимецКак се прави мляко от лимец
Как се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес....
Така се прави кайма за кюфтетаТака се прави кайма за кюфтета
1
Ето как се прави кайма за кюфтета....
Така се прави домашно краве маслоТака се прави домашно краве масло
1
Ето така се прави домашно краве масло - вече и вие може да си го приготвите....
Панирани тиквички, топящи се в устатаПанирани тиквички, топящи се в устата
Объркайте много добре, за да се смесят. В друга купичка разбийте яйцето. Измийте тиквичките и ги нарежете на филийки....
Пълнени картофи топящи се в устатаПълнени картофи топящи се в устата
1
Картофите се варят в подходящ съд. Оставят се да изстинат и се разрязват на две половини....
Топящи се в устата бутчета с картофиТопящи се в устата бутчета с картофи
Топящите се в устата бутчета с картофи са готови. Добър апетит!...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: