Edin.bg»Избрани Колекции»Как се Правят Канелони
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Канелони с рикота и пармезанПолейте канелоните със соса, поръсете кашкавала и запечете за половин час на 200 градуса.
Канелоните с рикота и пармезан са много апетитни!...
Канелони с кори за лазаня, рикота и спанак
Канелоните с кори за лазаня, рикота и спанак са много вкусни....
Така се осолява сланинаТова се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода. Отгоре отново покрийте със сол.
Сложете капак и тежест върху него, може камък....
3
Как се прави шарена сол
Как се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове....
Бухти, които се обръщат сами
Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията.
Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Как се прави мляко от лимец
Как се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес....
Така се прави домашно краве маслоЕто така се прави домашно краве масло - вече и вие може да си го приготвите....
1
Панирани тиквички, топящи се в устата
Объркайте много добре, за да се смесят.
В друга купичка разбийте яйцето. Измийте тиквичките и ги нарежете на филийки....
Пълнени картофи топящи се в устатаКартофите се варят в подходящ съд. Оставят се да изстинат и се разрязват на две половини....
1
Шоколадов сладкиш, който се топи в устатаСтава чуден сладкиш, който се топи в устата! По желание може да се украси в още ядки или пък цветни пръчици....
2
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: