Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Огретен от патладжани и кашкавал
Ястието огретен се пече отново, докато се зачерви повърхността му. Наръсва се с кашкавала и се поднася със салата по избор....
Огретен от броколи и карфиол
Печете огретена от броколи и карфиол в предварително загрята на 190°С фурна за около 20 минути....
Огретен от карфиол с кисело мляко
Сложете карфиола да се пече в затоплена фурна до готовност.
Поръсете готовия огретен с магданоз....
Така се осолява сланинаТова се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода. Отгоре отново покрийте със сол.
Сложете капак и тежест върху него, може камък....
4
Прави банички със спанак и сирене
Трябва да се сгъстят добре.
Разгънете кора за баница и я намазнете навсякъде с около 1/3 от домашната майонеза....
Прави банички с пилешко и топено сирене
Прави банички с пилешко и топено сирене хапвайте, докато са топли!...
Бухти, които се обръщат сами
Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията.
Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Аспержи огретен
Ястието се пече в умерена фурна до зачервяване на заливката.
Аспержите огретен се поднася се със салата по избор....
Панирани тиквички, топящи се в устата
Объркайте много добре, за да се смесят.
В друга купичка разбийте яйцето. Измийте тиквичките и ги нарежете на филийки....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: