Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Избрани Колекции»Желирана Торта Шарлота
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Желирана Торта Шарлота

Желирана Торта Шарлота

Открий всички 12 авторски предложения относно желирана торта шарлота в Edin.bg.
Торта Шарлота с лимонов кремТорта Шарлота с лимонов кремТортата Шарлота с лимонов крем е готова....
Торта Шарлота с плодове и кокосТорта Шарлота с плодове и кокос
Поръсете тортата с кокосови стърготини и приберете в хладилник, за да стегне добре. Тортата Шарлота с плодове и кокос е готова....
Торта Шарлота с плодове и шоколадов мусТорта Шарлота с плодове и шоколадов мус
Украсете готовата торта със свежи плодове, какао или шоколад. Тортата Шарлота с плодове и шоколадов мус е чудна....
Бишкотена торта Шарлота с два вида кремБишкотена торта Шарлота с два вида крем
Бишкотената торта Шарлота с два вида крем е готова....
Сметанова Шарлота с бял шоколадСметанова Шарлота с бял шоколад
Покрийте бишкотената торта и приберете в хладилник за една нощ. Сметановата Шарлота с бял шоколад е готова....
Солена ШарлотаСолена Шарлота
Когато сместа се стегне добре, топнете купата в гореща вода, обърнете шарлотата върху плоска чиния за сервиране и я украсете с листенца магданоз и...
Традиционна желирана пачаТрадиционна желирана пача
1
Оставете да се желира и поднесете вкусната пача. Традиционната желирана пача е готова....
Малинова Шарлота със сметанаМалинова Шарлота със сметана
Приберете бишкотената торта в хладилник за една нощ. Малиновата Шарлота със сметана е чудна....
Торта ЗебраТорта Зебра
Преди намазване с крем двата блата на тортата се сиропират. Оставете тортата Зебра да престои поне няколко часа, преди да поднесете....
Ботуш тортаБотуш торта
Накрая приготвяме крема за украсата на тортата. Два белтъка се разбиват на сняг с 4 с.л захар....
Сладоледена тортаСладоледена торта
Преди сервиране декорираме сладоледената торта с останалия шоколод, нарязан или настърган на ситно....
Оризова тортаОризова торта
Пригответе тесто за торта от брашното, маслото, солта и водата, завийте го във фолио, оставете го да отлежи няколко часа в хладилника, след което...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка: