Начин на приготвяне
Намажете по краищата дъното на формата, която ще ползвате, с дулсе де лече.
След това започнете да лепите бишкотите, обикаляйки цялата форма.
Разбийте добре сметаната и когато се втвърди хубаво, прибавете към нея останалото дулсе де лече.
Разтворете желатина, следвайки указанията на опаковката. Прибавете го в сметановия крем и разбъркайте.
Напоете за кратко бишкоти в прясно мляко и ги наредете по дъното на формата. Изсипете част от крема и разпределете свежи бишкоти.
Отново следват малини и бишкоти - така да изчерпване на количествата. Отгоре завършете с крем и украсете с още свежи малини.
Приберете бишкотената торта в хладилник за една нощ.
Малиновата Шарлота със сметана е чудна.