Шоколадов кекс с парченца шоколад

Открий всички 74 кулинарни идеи за шоколадов кекс с парченца шоколад в Един.бг.
Шоколадов мус с черен шоколадШоколадов мус с черен шоколадСипваме от студения шоколадов мус в чашки, нарязваме отгоре по малко бял шоколад за контраст. Сервираме шоколадовия мус с черен шоколад....
Американски мъфини с парченца шоколадАмерикански мъфини с парченца шоколадНачупете шоколада на марки парченца. Вземаме форма за мъфини и пълним с кексовата смес до 3/4 от формичката....
Лесни детски бисквити с парченца шоколадЛесни детски бисквити с парченца шоколадЛесните детски бисквити с парченца шоколад са готови....
Шоколадов кекс без захарШоколадов кекс без захарЩом диетичният кекс е готов, оставаме да се охлади и обръщаме от формата. По-желание може да поръсите шоколадов кекс без захар с пудра захар....
Шоколадов кекс с портокалови кориШоколадов кекс с портокалови кориРазрязваме и сервираме нашия шоколадов кекс с портокалови корички, когато е напълно изстинал....
Класически шоколадов кекс с орехиКласически шоколадов кекс с орехиПоверяваме дали класическият шоколадов кекс с орехи е готов с клечка....
Шоколадов кекс с кокосово маслоШоколадов кекс с кокосово маслоШоколадовият кекс се сервира поръсен с пудра захар....
Домашен шоколадов пудингДомашен шоколадов пудингСваляме от котлона, добавяме натрошеният шоколад и маслото и разбъркваме да се разтопи....
Бухтички с шоколадБухтички с шоколадПодредете в чиния и полейте с шоколадовия топинг. Бухтичките с шоколад са готови....
Шоколадов мока кремШоколадов мока кремПрибираме шоколадовия крем в хладилника за поне един час. Преди сервиране поръсваме шоколадовия мока крем с малко разтворимо кафе....
Шоколадов сладкиш без брашноШоколадов сладкиш без брашноПечем бързия шоколадов сладкиш на 180 градуса 25 минути....
Класически домашен шоколадов мусКласически домашен шоколадов мусПрибираме готовия шоколадов мус в хладилника за 3-4 часа. Сервираме нашия класически домашен шоколадов мус с плодове по избор....

Рейтинг

4.5
Общо 8 гласували
5 4
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: