Царска Туршия с мед

Открий всички 74 подбрани съвети за царска туршия с мед в Един.бг.
Царски БлиниЦарски БлиниС миксер разбийте яйцата в купа. Към тях добавете захарта и солта и отново разбъркайте за секунда. Пресейте брашното заедно с бакпулвера и добавете...
Кълцана туршияКълцана туршияСъс зеленчуковата смес напълваме буркани, заливаме течността, а отгоре наливаме 2 пръста олио (над туршията)....
Люта македонска туршияЛюта македонска туршияОбелените домати пасираме, измитите краставички настъргваме. При непрекъснато бъркане сгъстяваме на огъня доматения сос и прибавяме към него настърганите...
Мариновани Лимони ТуршияМариновани Лимони ТуршияМаринованите Лимони Туршия са готови....
Любимата карфиол туршияЛюбимата карфиол туршияСлед 3-4 седмици туршията без аспирин е готова за консумация. Любимата карфиол туршия е чудна!...
Шарена смесена туршияШарена смесена туршияСлед 1 седмица туршията е готова за консумация....
Фалшив мед - как да го познаем?Фалшив мед - как да го познаем?Медът е основен продукт от пчелния кошер, съдържащ над 300 хранителни вещества с уникални характеристики, като много от тях са с лечебно действие....
Туршия от зелени доматиТуршия от зелени доматиСъхранявяме ги на сухо и студено място готовата туршия....
Туршия от печени чушкиТуршия от печени чушкиСварете марината от олиото, оцета, захарта, солта, зърната черен пипер и дафиновите листа. Почистените от семето чушки препечете съвсем леко и...
Нарязано кисело зеле - туршияНарязано кисело зеле - туршияПодбират се свежи глави зеле, които се почистват от горните листа. Почистените зелки се нарязват на ивици и се претриват със сол, за да омекнат...
Зрял боб с туршияЗрял боб с туршияВ порциите сложете от готовия боб, запръжката, разпределете върху нея нарязаните зеленчуци от туршията и поръсете с наситнения магданоз....
Сутляш с медСутляш с медОризът се почиства, измива и сварява в половин литър прясно мляко и малко вода, докато омекне. Когато се свари, към него се прибавя медът и сместа...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: