Филе от Треска в Сос

Открий всички 24 подбрани съвети относно филе от треска в сос в Един.бг.
Домашно приготвена трескаДомашно приготвена трескаВ тенджера сложете посолените парчета треска, залейте с 200 мл студена подсолена вода, сипете млякото и задушавайте около 40 мин. на тих огън....
Филе от риба с морковен сосФиле от риба с морковен сосРибните филета задушете на пара за около 10 мин. и преди да ги сервирате, ги полейте с морковения сос и ги гарнирайте с резени лимон, клонки магданоз...
Пуешко филе със сладко пюре и винен сосПуешко филе със сладко пюре и винен сосНарежете измитото, подсушено и посолено пуешко филе на пържолки, леко ги запържете от едната страна, обърнете ги и ги изпържете от другата страна...
Пълнено телешко филеПълнено телешко филеНарежете бонфилето напречно и го начукайте, колкото е възможно по-тънко. Изпържете в олиото кубчетата бекон, добавете ситно нарязания лук, филийките...
Мариновано свинско филеМариновано свинско филеПоднасяме свинското филе с пържени картофи и салата....
Пилешко Филе в ТестоПилешко Филе в ТестоСлага се и надребненото пилешко филе. Овкусява се със сол и черен пипер. Разбърква се и след десетина минути се отстранява от огъня....
Филе от мляно телешко месоФиле от мляно телешко месоРазстиламе сланината върху плот, който сме покрили с фолио за свежо съхранение, поръсваме малко брашно и я овалваме като филе....
Филе от пангасиус на скараФиле от пангасиус на скараЗагряваме добре скарата, поставяме всяко едно филе на добре загрятата скара....
Сос асортиСос асортиНарежете на ситно почистените лук, домати, краставици, кисели краставички и чушка. Добавете ситно нарязания пелин и магданоз, горчицата, маринования...
Бешамел сосБешамел сосЗагрейте маслото и запържете до бледожълто брашното, като бъркате непрекъснато. Когато брашното достигне до желания цвят, прибавете постепенно...
Универсален сметанов сосУниверсален сметанов сосСложете сметаната да кипне и при непрекъснато бъркане добавете запърженото в маслото брашно. Овкусете със солта и черния пипер и когато този сметанов...
Лесен сметанов сосЛесен сметанов сосЛукът се нарязва на филийки и се залива със студена вода. След като кипне, водата се изцежда. Попареният лук се запържва в масло. Когато лукът...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: