Edin.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Крехка риба треска с домати и магданоз

Крехка риба треска с домати и магданоз

НикиНики
Новак
13363k
Крехка риба треска с домати и магданоз
Снимка: Ники
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Бързо и диетично решение за заети домакини, които обичат да приготвят вкусни ястия."

Необходими продукти

  • чери домати - 10 бр.
  • треска - 600 г филе от риба
  • масло
  • черен пипер
  • магданоз
  • лимонов сок
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поръсваме месото от треска с черен пипер и сол, след което го оставяме за половин час в хладилника, докато се овкуси.

Слагаме треската в плик за печене, като върху всяко филе редим масло и напръскваме с лимонов сок.

Слагаме още домати и свеж скълцан магданоз.

Печем рибката на 180 градуса във вече загрята фурна. Ще е готова за около половин час.

Крехка риба треска с домати и магданоз сервираме със салати по избор.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: