Телешко Задушено със Зеленчуци

Прегледай всички 74 авторски предложения относно телешко задушено със зеленчуци в Един.бг.
Задушено Телешко ШкембеЗадушено Телешко ШкембеПредварително измитото и изчистено шкембе слагаме в тенджера. Заливаме с вода и оставяме на къкри на котлона, докато омекне. От време на време...
Лесно телешко задушеноЛесно телешко задушеноПоставяме месото в чиния за сервиране, а отгоре прецеждаме от соса и поднасяме телешкото задушено, поръсено с магданоз....
Телешки пържоли задушениТелешки пържоли задушениПодбираме хубави телешки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги начукваме леко....
Задушено пиле със зеленчуциЗадушено пиле със зеленчуциЗапържете в олиото нарязаното на по-едри парчета пиле, наситнения лук и червения пипер и изсипете сместа в глинен съд. Отгоре наредете едро нарязаните...
Пиле, задушено със зеленчуциПиле, задушено със зеленчуциЗалейте с чаша бульон и задушете ястието под капак в предварително загрята фурна за около 30 минути, докато остане на мазнина....
Задушено телешко с моркови и дюлиЗадушено телешко с моркови и дюлиПриготвеното задушено телешко се сервира, поръсено със ситно нарязан копър, а отстрани се декорира с останалите продукти....
Телешко задушено по корейски (Савьом тхупл)Телешко задушено по корейски (Савьом тхупл)Похлупете съда и задушавайте ястието телешко задушено 15-ина минути....
Телешко варено от телешка опашкаТелешко варено от телешка опашкаТелешкото варено става най-хубаво с телешка опашка....
Задушен телешки език с картофиЗадушен телешки език с картофиСваряваме до готовност телешкия език в подсолена вода, обелваме го и го нарязваме на филийки....
Зелен фасул задушена яхния с телешко месоЗелен фасул задушена яхния с телешко месоНарязваме месото на средно големи парчета, а фасула и останалите зеленчуци нарязваме на ситно....
Телешка яхния с картофи и зеленчуциТелешка яхния с картофи и зеленчуциНарязваме телешкото месо на средно големи парчета и запържваме в свинска мас до зачервяване....
Агнешко задушено капамаАгнешко задушено капамаНарежете агнешкото на средно големи парчета, добавете ситно нарязаните лук, чесън, магданоз, джоден, маслото и подправките. Залейте със студена вода...

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: