Суши с Авокадо Краставица и Пушена Сьомга

Разгледай всички 24 авторски предложения относно суши с авокадо краставица и пушена сьомга в Един.бг.
Винегрет от пушена скумрияВинегрет от пушена скумрияНарязваме пушената скумрия, картофите, морковите и краставичките на ситни парчета....
Краставици по унгарскиКраставици по унгарскиОбелете краставиците и ги нарежете на дълги парчета. Варете краставиците до омекване в подсолена вода. Междувременно направете запръжка от маслото...
Спаначен сос за пушена рибаСпаначен сос за пушена рибаСосът е подходящ за пушена риба, както и за различни видове паста....
Маска за лице от краставицаМаска за лице от краставицаНанесете ситно настърганата краставица, към която сте добавили няколко капки лимонов сок, върху лицето си за 25 мин....
Мариновани краставици без стерилизацияМариновани краставици без стерилизацияМариновани краставици без стерилизация за любителите на различни туршии....
Лека разядка с авокадоЛека разядка с авокадоЛеката разядка с авокадо е готова....
Пълнена сьомга по италианскиПълнена сьомга по италианскиЗашийте сьомгата с клечки за зъби и я оваляйте в равни части брашно и червен пипер....
Пюре от авокадо с яйцеПюре от авокадо с яйцеAвокадо, чесънът, стръкчето лук, зехтинът, сос табаско и лимоновият сок се смесват и се пасират. Готовото пюре се поръсва със ситно нарязан магданоз...
Салата с авокадо и майонезаСалата с авокадо и майонезаПочистете авокадото от ядката и кората и го нарежете на ситни парченца. Добавете го към яйцата. Сложете и ситно нарязаните лук и колбас....
Салата от червено цвекло с пушена рибаСалата от червено цвекло с пушена рибаВ купа сложете нарязаното на големи кубчета изпечено и обелено червено цвекло, накъсаната почистена от кожата и костите риба, наситнените лук и половината...
Селска супа с пушена сланина и картофиСелска супа с пушена сланина и картофиНарязвате на ситно пушената сланина и пържете на умерен огън до зачервяване....
Сьомга с броколи на фурнаСьомга с броколи на фурнаФилетата от сьомга се посипват с лимонов сок, черен пипер и сол. Натриват се и се оставят така около 30 минути (най-добре на хладно)....

Рейтинг

4.3
Общо 9 гласували
5 4
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: