Начин на приготвяне
В купа се накисват зелената салата и айсберг. Оставете да поседи няколко минути, след което извадете и отцедете.
Салатите се накъсват и се слагат в чиния. Чери доматите се режат на половинки и се добавят при салатите.
Слагаме и пушената сьомга, като от две парченца си правим розичка. Добавяме маслините и кедровите ядки, както и сиренето Филаделфия, като гледаме да се получат няколко топки.
Нарязваме лимоните на четвъртинки и добавяме в салатата със сьомга 1/4 лимон, накрая заливаме със зехтин и балсамова редукция.
Салата с пушена сьомга и Филаделфия е идеална за Черешката на тортата - семпла и много вкусна.
Виж също полезна ли е пушената сьомга и опитай някои от другите ни рецепти с пушена сьомга.