Edin.bg»Избрани Колекции»Руло от Спанак и Пушена Сьомга
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Руло от Спанак и Пушена Сьомга

Руло от Спанак и Пушена Сьомга

Прегледай всички 33 кулинарни идеи за руло от спанак и пушена сьомга в Edin.bg.
Салата с пушена сьомга и ФиладелфияСалата с пушена сьомга и ФиладелфияВиж също полезна ли е пушената сьомга и опитай някои от другите ни рецепти с пушена сьомга....
Спаначено руло със сьомга и крема сиренеСпаначено руло със сьомга и крема сирене
Наредете отгоре пушената сьомга и навийте спаначеното руло. По желание го нарежете на порции....
Печена сьомга с гарнитураПечена сьомга с гарнитура
Печената сьомга с гарнитура е много вкусна....
Филе от сьомга с гарнитураФиле от сьомга с гарнитура
Сервираме филе от сьомга с гарнитура и с чаша бяло вино....
Сьомга с ароматен императорски оризСьомга с ароматен императорски ориз
Загрейте тиган на силен огън, намазнете го леко и изпечете сьомгата и от двете страни. Сервирайте печената сьомга с черния ориз....
Сьомга с броколи на фурнаСьомга с броколи на фурна
Филетата от сьомга се посипват с лимонов сок, черен пипер и сол. Натриват се и се оставят така около 30 минути (най-добре на хладно)....
Сьомга с броколи и киноаСьомга с броколи и киноа
Стековете сьомга овкусете с лимонов сок и останалите подправки....
Сьомга с босилек на скараСьомга с босилек на скара
Сьомгата с босилек на скара е много вкусна....
Задушена сьомга на тиганЗадушена сьомга на тиган
Сервирайте задушената сьомга на тиган със соса....
Пълнена сьомга по италианскиПълнена сьомга по италиански
Зашийте сьомгата с клечки за зъби и я оваляйте в равни части брашно и червен пипер....
Сьомга с бяло вино и лимонСьомга с бяло вино и лимон
Поръсете сьомгата с пресен копър и гарнитура по ваш избор. Сьомгата с бяло вино и лимон е готова....
Сьомга с камамбер и крема сиренеСьомга с камамбер и крема сирене
Намажете брускетите със сирената, а отгоре сложете по едно парче сьомга. Сьомгата с камамбер и крема сирене е много вкусно предястие....

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: