Студена ябълкова торта

Открий всички 74 кулинарни идеи относно студена ябълкова торта в Един.бг.
Лесна ябълкова тортаЛесна ябълкова тортаСлагаме тортата да се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност....
Студена пролетна салатаСтудена пролетна салатаРазбъркайте млякото с олиото, оцета и ситно нарязания копър и го овкусете със солта и черния пипер. В голяма купа поставете нарязаните на малки...
Студена мусака от патладжаниСтудена мусака от патладжаниМусаката се поднася студена като предястие....
Студени мариновани мидиСтудени мариновани мидиМидите се поднасят студени - в плато. Може да се направо в черупките, заляти с маринатата....
Студен зеленчуков боршСтуден зеленчуков боршВкусна студена супа - за лято и зима!...
Постна студена яхния от морковиПостна студена яхния от морковиЯстието се поднася студено. Тази яхния може да се приготви и с масло, но тогава яхнията се поднася топла....
Ароматна ябълкова напиткаАроматна ябълкова напиткаЗалейте с ½ л вряща вода, в която сте добавили карамфила и канелата, 1 с.л. или пликче черен чай. След 50 мин. прецедете запарката и прибавете...
Бърза ябълкова питаБърза ябълкова питаОмесете добре сместа, изсипете я в тавичка, намазана с олиото, и печете ябълковия сладкиш във фурна, загрята на 200 градуса....
Ябълкови бухтиЯбълкови бухтиЯбълките се измиват, почистват и се режат на парчета. Жълтъците, захарта, маслото, сухарът и ябълките се объркват добре. Отделно се разбиват отделените...
Студен сос за рибаСтуден сос за рибаНарязвате на ситно пиперката, яйцето и почистените рибки аншоа. Слагате ги в хаванчето и добре ги счуквате. Към тях капка по капка се прибавя...
Ябълкова пита по селскиЯбълкова пита по селскиПресяваме брашното върху студеното масло и прибавяме захарта и щипка сол. Разтриваме с ръце, докато получим трохи, след което прибавяме жълтъка и...
Малки ябълкови кошничкиМалки ябълкови кошничкиОт брашното, прясното мляко, яйцето, маслото, захарта, солта и ванилията омесете тесто, като е ако е нужно, добавете още брашно. Разточете го...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 0
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: