Сланина

Сланина

1

. Ако приготвяте прясна сланина, то винаги трябва да я запържите за кратко в капки растителна мазнина или масло. Традиционно пушената сланина е много...

1

Сланина за Зимата

Преглед на авторски 24 идеи за сланина за зимата в Edin.bg. Разгледай най-новото за сланина за зимата в портала.
Приготвяне и овкусяване на сланина

Приготвяне и овкусяване на сланина

прясна сланина, зелев сок колкото да я покрие, смес от червен и черен пипер, чубрица, куркума и смлян кимион. Начин на приготвяне...

Как да приготвим солена, пушена или варена сланина?

Как да приготвим солена, пушена или варена сланина?

преварена охладена саламура, приготвена в съотношение 300 г сол на 1 л вода. Пушена сланина Приготвя се от солена сланина. Изважда се...

Паприкована сланина

Паприкована сланина

8

повторното завиране), вадим, отцеждаме и оставяме да изстине. Приготвяме сместа от подправките - да е еднородна. Всяко парче сланина се...

Вкусна сланина

Вкусна сланина

Преваряме водата със солта и оставяме да изстине. Нарязваме сланината на квадрати. Нарязваме праза на ситно. Поръсваме сланината с праза и...

Панирана сланина

Панирана сланина

2

Нарежете предварително охладената сланина на парчета с дебелина около половин см. Отделете белтъците от жълтъците и разбийте белтъците на сняг с...

Маринована сланина

Маринована сланина

4

. След това вземете три компотени буркана и хубаво натъпчете във всеки парчета сланина. Важно е да са много плътно напълнени. Между тях слагайте...

Пушена сланина

Пушена сланина

2

натъркайте с червения пипер. Готовата сланина продължавайте да съхранявате на проветриво място....

Наложена сланина

Наложена сланина

1

На дъното на сух съд (за предпочитане дървен) се слага 3 мм пласт сол. Отгоре се нареждат парчета сланина с големина 10х10 см. Върху нея се...

Хайдушка сланина

Хайдушка сланина

3

Подреждаме почистената, измита и подсушена сланина в буркани - плътно. Тя е на парчета, с каквито размери желаем. Правим си маринатата. В...

3.9
Общо 8 гласували
5 2
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: