Edin.bg»Избрани Колекции»Сланина с Подправки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сланина с Подправки

Сланина с Подправки

Прегледай всички 12 подбрани съвети за сланина с подправки в Edin.bg.
Осолена сланина с подправкиОсолена сланина с подправкиОсолената сланина с подправки е готова....
Подправки за марината за пилешко месоПодправки за марината за пилешко месо
Смесете хвойната, липата, бъза, розмарина и магданоза, завийте ги в марля и ги използвайте при приготвяне на рагута и печено пиле....
Сафрид с ароматни подправки на фурнаСафрид с ароматни подправки на фурна
Сафридът с ароматни подправки на фурна е много вкусен....
Ароматно сирене с подправки и чесън във фолиоАроматно сирене с подправки и чесън във фолио
Сервира се веднага ароматно сирене с подправки и чесън във фолио, докато е топло и омекнало....
Винен дресинг с ароматни подправки за салатаВинен дресинг с ароматни подправки за салата
Виненият дресинг с ароматни подправки за салата е чуден!...
Свински джолан с ароматни подправки на фурнаСвински джолан с ароматни подправки на фурна
Поднесете свинския джолан с ароматни подправки на фурна с гарнитура по желание....
Свински пържоли с ароматни подправки в плик за печенеСвински пържоли с ароматни подправки в плик за печене
Поднесете свинските пържоли с ароматни подправки в плик за печене с подходяща гарнитура....
Варена сланинаВарена сланина
Варената сланина е готова....
Паприкована сланинаПаприкована сланина
Изваждаме всяко парче, подсушаваме и овалваме в предварително смесените подправки. Завиваме в найлон и поставяме в хладилника....
Сланина в саламураСланина в саламура
Готовата изкисната сланина режем на парчета....
Супа картофи със сланинаСупа картофи със сланина
Овкусете с подправки по вкус - сол, черен пипер. Преди поднасяне поръсете картофената супа със ситно нарязан магданоз....
Бобена чорба със сланинаБобена чорба със сланина
Хапките сланина се вадят с помощта на решетъчна лъжица и се слагат в боба, а в мазнината се запържват до омекване 2 глави лук....

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 5
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: