Свински джолани по немски

Свински джолани по немски

0

гъби, Джолан в гювеч, Джолани по немски, Задушени джолани, Пълнен джолан, Джолан с бира, Джолан по баварски....

1

Свински Джолан по Немски

Листинг на най-актуалните 31 идеи за свински джолан по немски в Edin.bg. Разгледай най-новото за свински джолан по немски в нашия сайт.
Джолани по немски

Джолани по немски

1

Смесват се подправките. Добавя се виното и ситно нарязаният лук. В получената марината се слагат двата предварително измити свински джолани...

Свински джолан

Свински джолан

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Свински джолан по фламандски

Свински джолан по фламандски

. Прибавете картофите и оставете на котлона, докато и те се сготвят. Добавете още подправки на вкус и поднесете ястието от свински джолан по фламандски топло в дълбоки купи....

Свински джолан с гъби

Свински джолан с гъби

2

Сложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци. Загрейте...

Свински джолан под фолио

Свински джолан под фолио

се смесва с подправките - черен пипер, индийско орехче, бахар и сол. Налива се вода около един пръст. Отгоре се поставят овкусените джолани. Завива се с фолио и се пече в слаба фурна около 4 часа....

Свински джолан с печурки

Свински джолан с печурки

Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд. В парче тензух...

Свински джолан със сос

Свински джолан със сос

3

прибавяме във заврялата вода и бъркаме докато не се получи еднородна смес. Сосът трябва да стане малко по гъст от боза. Изсипваме соса заедно с гъбите при джолана и и го печем за още 45 минути....

Чомлек със свински джолан

Чомлек със свински джолан

Приготвя се марината от 2 с.л. мазнина, оцет, горчица, соев сос, червен и черен пипер и 2 ч.л. сол. В джолана се правят десетина прореза, които...

Свински джолан с вино

Свински джолан с вино

7

се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва. Пече се 3 часа на 170 градуса, след което се маха капакът и се дозапича още 15 мин. на 200 градуса....

Свински джолан в гювеч

Свински джолан в гювеч

1

Започваме с подготовката на свинския джолан. За целта използвах заден джолан с кожа. Първоначално аз го измих и накиснах във вода за около час...

3.7
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: