Пържени Сиропирани Сладки

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно пържени сиропирани сладки в Един.бг.
Сиропирани сладки от грисСиропирани сладки от грисВ голям съд смесваме гриса, захарта, яйцата, олиото и маята и бъркаме, докато се получи хомогенна смес. Ако яйцата не са достатъчни, може да прибавим...
Пържени сладки от грисПържени сладки от грисСмесваме прясното мляко със захарта и кипваме на средно силен огън. Когато млякото заври, слагаме гриса, като бъркаме постоянно. Разбъркваме до...
Сочни сиропирани пастиСочни сиропирани пастиСочните сиропирани пасти са готови....
Сиропиран сладкиш от кроасаниСиропиран сладкиш от кроасаниНарежете кроасаните на парчета, набучете ги от двете страни с по половин орехова ядка. Топнете ги в разтопения маргарин и ги сложете да се запекат...
Сиропиран сладкиш с каймакСиропиран сладкиш с каймакСлед което сиропираният сладкиш се намазва с каймак. Поднася се студен....
Пържени МидичкиПържени МидичкиОт маслото, яйцето и брашното омесваме тесто, което разделяме на 6 топки. Всяка от тях точим на кора с дебелина 0.5 см. Корите намазваме с...
Сладки бутеркиСладки бутеркиИзвадете бутер тестото от опаковката и го разстелете. Разточете на тънка кора. Разрежете на три равни правоъгълника. Сложете по дължината в единия...
Сладки орехчетаСладки орехчетаЯйцето се разбива със захарта, прибавят се маслото, содата, ванилията, солта и брашното. Меси се ронливо тесто. Късат се топки и се облепват кръгли...
Медени сладкиМедени сладкиПочистените и нарязани на дребно бадеми и стафиди се смесват заедно с брашното, ванилията и другите подправки. Захарта се разтваря в меда и се...
Сладки мидичкиСладки мидичкиУгасяваме содата в киселото мляко, прибавяме маслото и брашно, пресято със солта. Замесваме умерено твърдо тесто, което разделяме на 4-5 части...
Пържени чушлета рибкиПържени чушлета рибкиСъхранявайте пържените чушлета рибки в хладилник в добре затворен съд. 6....
Пържени свински хапкиПържени свински хапкиСервират се пържени свински хапки се със студена бира....

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: