Пухкав тутманик

Пухкав тутманик

0

Пригответе смес от киселото мляко, яйцата, мазнината, начупеното сирене и солта. Прибавете разтворената в оскъдно количество вода мая...

1

Пухкав Тутманик на Конци

Колекция на най-новите 24 публикации относно пухкав тутманик на конци в Edin.bg. Разгледай най-новото за пухкав тутманик на конци в сайта.
Пухкав козунак на конци

Пухкав козунак на конци

Пресейте 2 пъти брашното и направете кладенче в него. Затоплете прясното мляко и добавете към него 1 чаена лъжичка захар, 2 супени лъжици брашно...

Тутманик на конци

Тутманик на конци

6

на руло и поставяме в тавичка, като леко засукваме корите. Намазваме тутманика с жълтъка. Изчакваме да втаса отново. Печем тутманика в умерена на 170 градуса фурна да златисто....

Пухкав тутманик с бакпулвер

Пухкав тутманик с бакпулвер

намаслена и набрашнена тавичка. Тутманикът се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна, докато се зачерви леко отгоре....

Пухкав тутманик със сирене

Пухкав тутманик със сирене

Разтворете маята с малко сол в хладка вода и разбъркайте с предварително разбитите яйца. Постепенно сипвайте разтопеното масло, настърганото...

Пухкав тутманик за закуска

Пухкав тутманик за закуска

3

Направете кладенче в брашното, затоплете млякото и в него разтворете захарта, маята и солта. Разбъркайте киселото мляко със содата и двете яйца...

Пухкав тутманик с масло

Пухкав тутманик с масло

. Намажете тутманика с разбит жълтък, покрийте и оставете за половин час да втаса отново. Сложете тавата във фурната на 170 градуса за около 50-60 минути до златисто-кафяв цвят....

Пухкав усукан тутманик

Пухкав усукан тутманик

предварително намаслена тава. Оставете да втасат леко и печете на 180 градуса до получаване на златист загар. Поднесете тутманика топъл....

Бърз и пухкав тутманик

Бърз и пухкав тутманик

30

Слагате в купа водата с маята, захарта и 2 л.брашно, разбърквате и оставяте маята да се активира. Пресявате брашното, добавяте разбитите яйца...

Пухкав Трислоен Тутманик

Пухкав Трислоен Тутманик

предварително намазана с масло тава и намажете тутманика (охлюв) с останалото масло. Оставете така за около 1 час да удвои обема си...

Пухкав бъркан тутманик

Пухкав бъркан тутманик

Маята се разтваря със захарта в топлите прясно мляко и вода и се оставя за кратко да се активира. Прибавят се яйцата, солта и брашното и се...

Пухкава питка Цвете на конци

Пухкава питка Цвете на конци

2

Активирайте маята, като я разтворите в леко затопленото прясно мляко. Прибавете захарта и 2 с.л. брашно. Разбъркайте всичко и покрийте съда...

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: