Edin.bg»Избрани Колекции»Пандишпанов Блат за Торта

Смесете яйцата със захарта и ванилията и бийте до побеляване - поне 20-30 минути. След това постепенно добавете брашното и ситно настърганата лимонова...

Угасете содата в киселото мляко. Яйцата разбийте заедно със захарта до получаване на пухкав крем.
Прибавете шупналото кисело мляко към яйцата,...

За да се получи хубав пандишпан, не отваряйте вратата по време на печене. Захарта пък трябва да е разбита много хубаво....

В сезона на черешите опитай непременно и нашите торти с череши или това домашно сладко от череши....

Разрежете блата на две или три части, покрийте всеки блат с крема и намажете отстрани.
Ореховата торта с кафе е много вкусна и ароматна....

Поставете блата в подходяща чиния за торта и го стегнете с регулируем ринг.
Залейте блата с 2/3 от крема....

Започваме да си нареждаме тортата с медени блатове, като като върху всеки блат слагаме част от крема и поръсваме със сладкото от череши....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: