Бистра рибена чорба

Бистра рибена чорба

3

Хубавата рибена чорба се прави от няколко вида риба - колкото повече, толкова по-добре. Добре почистената риба се залива със студена вода...

1

Бистра Рибена Чорба

Колекция на най-новите 10 теми за бистра рибена чорба в Edin.bg. Разгледай най-новото за бистра рибена чорба в нашия сайт.
Бистра боб чорба

Бистра боб чорба

Бобът се почиства и се накисва в студена вода да престои за през нощта. На другия ден изливаме водата и пълним нова студена вода и слагаме боба...

Бистра чорба от пангасиус

Бистра чорба от пангасиус

- девесил, мащерка и целина. Разбира се, е най-добре подправките да са пресни, но при липса на такива се използват сушени. Накрая готовата рибена супа се овкусява със смлян черен пипер....

Бистра чорба от пресни гъби

Бистра чорба от пресни гъби

минути преди да свалим от огъня, прибавяме белена и нарязана на кубчета тиква. Посоляваме на вкус. Варим чорбата до готовност....

Бистра боб чорба по манастирски

Бистра боб чорба по манастирски

Измитият боб се накисва за 7-8 часа в студена вода, която се изхвърля. Долива се студена вода и бобът се вари около 45 минути. Добавя се една...

Бистра курбан чорба от агнешко месо

Бистра курбан чорба от агнешко месо

1

Нарязваме месото на малки кубчета, поставяме го в тенджера и го заливаме със студена вода. Оставяме да ври, като махаме образувалата се пяна...

Рибена чорба

Рибена чорба

1

чорбата се е получила по-рядка, 10 минути преди сваляне може да добавите 2 шепи ориз. Поднесете рибената чорба с прясно изцеден лимонов сок....

Рибена чорба

Рибена чорба

11

не се долива вода повече по време на готвенето). Варя за 15 мин. Изваждам рибата и прецеждам бульона. Връщам на котлона и добавям картофите...

Рибен бистър бульон

Рибен бистър бульон

Почистете и посолете рибата. Наръсете я с малко лимонов сок. Оставете я да ври във вода 10 минути на силен огън. От време на време махайте...

Рибена Чорба с Риба Скобар

Рибена Чорба с Риба Скобар

Кипваме водата и след като заври, слагаме сол, така че да стигне за цялата чорба. Когато отново заври, прибавяме и рибата. Добавяме едри...

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: