Арабски питки

Арабски питки

0

). Всяка топка се разточва на тънка питка с дебелина около 1 см. Пекат се в сух горещ тиган (най - добре чугунен). След появата на мехури се обръща...

1

Арабски Питки

Листинг на най-актуалните 41 теми относно арабски питки в Edin.bg. Разгледай най-новото за арабски питки в нашия сайт.
Арабски питки на фурна

Арабски питки на фурна

една чиния и нарежете окръжност с нейната помощ. Изпечете за кратко на 140-150 градуса, като трябва да го наблюдавате често. При препичане, след като арабската питка изстине - ще бъдат твърди и чупливи....

Арабски дюнер питки

Арабски дюнер питки

5

издуят и по повърхността им се появят кафяви мехурчета. Готовите арабски дюнер питки се подреждат една върху друга и се задушават накрая с кърпа....

Бързи Арабски Питки

Бързи Арабски Питки

сладко! Съвети: 1. Колкото повече ги печете, толкова по хрупкави стават. 2. Ако искате да ги ползвате като питки за дюнер, ги разточете...

Чипс от арабски питки

Чипс от арабски питки

. Кашкавалът се настъргва. Питките се намазват със сместа с чесъна, поръсват се с кашкавал и с копър. Питките се режат на квадратчета, които се пекат на 200 градуса около 20 минути....

Арабски питки на скара

Арабски питки на скара

2

страна, а от втората - към минута. Обърнете пак от първоначалната страна и така до готовност. Всяка питка се пече около 3 минути. Изпечените арабски питки може да намажете с масло по желание....

Арабски питки на тиган

Арабски питки на тиган

трябва да се получи гладко и еластично. Оформете топчета с големината на орех и разточете всяко на тънка питка. Изпечете питките в сух тиган...

Пълнозърнести арабски питки

Пълнозърнести арабски питки

От изброените продукти измесете меко тесто, ако е необходимо добавете още малко брашно. Оставете да почине поне час (докато удвои обема си...

Черни арабски питки

Черни арабски питки

. Топките се разточват на тънки питки. Покриват се и се изчакват да втасат. Пекат се на загрят сач или тиган. Готовите питки се поръсват с вода и се завиват с кърпа....

Арабски питки на тиган

Арабски питки на тиган

след разточването и изпържете арабския хляб от двете страни за по около 3 минути. Пърженето трябва да се случи на по-силен огън, за да се надуят арабските питки и да са готови само за няколко минутки....

Арабски питки с мая

Арабски питки с мая

кърпа, за да останат меки. Много сполучливи арабските питки, подходящи за направата на домашен дюнер, които свършиха веднага след като поднесох на близките си. Да ви е вкусно!...

3.5
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: