Здраве и Красота

Здраве и Красота

Здравето и красотата трябва да вървят ръка за ръка. Приемете нашите полезни съвети и новини, свързани с козметични продукти, разкрасителни процедури и какво ли още не. Как да бъдете здрави и красиви ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крампи на прасците - причини и лечениеКрампи на прасците - причини и лечение
17 Май
Почти на всеки човек се е случвало да изпита остра болка, пронизваща прасеца на краката, а мускулите да станат твърди и болезнени. Крампи на прасците - причини и лечение:
Домашни средства при разширени вениДомашни средства при разширени вени
15 Май
Домашни средства при разширени вени. Има различни начини за лечение на това неприятно и дори опасно заболяване, включително медикаменти и операция.
Жълти зъби - причини и съвети за избелванеЖълти зъби - причини и съвети за избелване
02 Май
Жълти зъби - причини и съвети за избелване. Защо зъбите пожълтяват? Как да се справим с проблема и да избелим зъбите?
Колко често се почиства зъбен камък?Колко често се почиства зъбен камък?
21 Април
Натрупването на зъбен камък върху зъбите е често срещан стоматологичен проблем, който засяга много хора. Зъбният камък е втвърдено отлагане, което се образува върху зъбите, когато плаката не се отстранява чрез редовно четкане и почистване с конец.
Груби женски грешки в интимната хигиенаГруби женски грешки в интимната хигиена
22 Март
Как правилно да се грижим за деликатната зона, за да избегнем здравословни проблеми? Груби женски грешки в интимната хигиена.
Ползи и употреба на Шилажит (Мумийо)Ползи и употреба на Шилажит (Мумийо)
22 Февр.
Мумийо е истинско природно чудо. С това название се означава скалната смола, извлечена от най-трудно проходимите места на Алтайските скали. Ползи и употреба на Шилажит (Мумийо):
Терапия Баянга - какво е и как помагаТерапия Баянга - какво е и как помага
08 Февр.
Баянга терапията (Bayanga) е форма на алтернативна терапия. Счита се, че Баянга терапията може да окаже положително влияние върху цялостното здраве и благополучие. Баянга терапията произхожда от. . .
По-красиви и щастливи с масло от вечерна игликаПо-красиви и щастливи с масло от вечерна иглика
08 Февр.
Маслото от вечерна иглика се нарежда сред популярните натурални средства за облекчаване на предменструалия синдром, както и за хормонални болки. Масло от вечерна иглика за добрия кожен тен
Най-вредните храни за мъжетеНай-вредните храни за мъжете
31 Януари
Хранителните нужди на мъжкото и женското тяло са различни и това е въпрос, който не подлежи на спорове. Има някои храни, които мъжете не трябва да консумират. Най-вредните храни за мъжете.
Какво да ядем при хеликобактер пилориКакво да ядем при хеликобактер пилори
24 Януари
Хеликобактер пилори е инфекция, причинена от много често срещана бактерия и се диагностицира след направени изследвания в лаборатория. Хеликобактер пилори изисква специална диета и храни
Усукани връзки на коляното - първа помощ и лечениеУсукани връзки на коляното - първа помощ и лечение
18 Януари
Със сигурност не е приятно, когато имаме някакви травми по тялото. В тази статия ще поговорим по-специално за усуканите връзки в коляното - първа помощ и лечение.
Какво да ядем след хранително натравяне?Какво да ядем след хранително натравяне?
11 Дек.
Няма как да се предпазите от хранително натравяне, дори и да консумирате само домашно приготвена храна. Какво да ядем след хранително натравяне?