edin.bg»Статии»Здраве и Красота
Здраве и Красота

Здраве и Красота

Здравето и красотата трябва да вървят ръка за ръка. Приемете нашите полезни съвети и новини, свързани с козметични продукти, разкрасителни процедури и какво ли още не. Как да бъдете здрави и красиви ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Каламин срещу пъпки и акнеКаламин срещу пъпки и акнеКаламин съдържа е с активната съставка цинков оксид. Как да използвате каламинов лосион при акне. Каламиновият лосион помага за повечето кожни състояния или раздразнения, които ви карат да чешете кожата си.
Храните, които влошават качеството на сперматозоидитеХраните, които влошават качеството на сперматозоидитеХраните, които влошават качеството на сперматозоидите. При мъжете, които ядат трансмазнини, пият газирано качеството на спермата се влошава значително.
Масла за по-гъста брадаМасла за по-гъста брадаНека си го признаем, никой не харесва редки бради. Колкото по-пълна, толкова по-добре! Масла за по-гъста брада.
Причини за ранно побеляване на косата при мъжетеПричини за ранно побеляване на косата при мъжетеВъпреки че бялата коса е част от процесите на стареене, белите коси могат да се появят в ранна възраст. Причини за побеляване на косата. Може ли да се предотврати бялата коса?
Причини за обилно потене при мъжетеПричини за обилно потене при мъжетеПотенето е естествен процес, който протича във всеки организъм. Причини за обилно потене при мъжете:
Защо носенето на дънки е опасно за здравето?Защо носенето на дънки е опасно за здравето?Освен че могат да са неприятни за носене, дънките могат и да бъдат вредни за здравето. Нека Ви разкажем повече за вредния ефект на дънките, особено ако носите често тесни дънки
Продукти за коса за мъжеПродукти за коса за мъжеИма известно затруднение за мъжкия пол относно намирането на качествени продукти за косата. Ето обаче какви продукти за коса съществуват за мъжете.
Най-добрите витамини за растеж на косатаНай-добрите витамини за растеж на косата
12 Февр.
Kristina Kambareva
Фактори като възраст, генетика и хормони също влияят върху растежа на косата, така че оптималният прием на хранителни вещества е от ключово значение за него. Ето кои витамини са важни за растежа на косата.
Неподозирани причини за постоянна жаждаНеподозирани причини за постоянна жаждаПиете по един и половина до два литра течности на ден, но все още често сте жадни? Ето някои от неподозираните причини за постоянна жажда.
Дъбова кора - лечебни свойства и приложениеДъбова кора - лечебни свойства и приложениеВ древността дъбът е считан за свещено дърво и това виждане се дължи на силата и дълголетието на дървото, но и на уникалните и широки ползи от него. Дъбова кора - лечебни свойства и приложение:
10 причини да спите повече10 причини да спите повече
30 Януари
Kristina Kambareva
Кои са 10-те причини, поради които трябва да спите повече. Лошият сън е свързан с депресия. Добрият нощен сън може да ви помогне да отслабнете
Защо побеляваме?Защо побеляваме?Причини косата да побелява. Какво може да забави процеса на побеляване на косата? Храни, богати на витамини, които са в недостиг, ако косата ви побелява