Edin.bg»Статии»Здраве и Красота
Здраве и Красота

Здраве и Красота

Здравето и красотата трябва да вървят ръка за ръка. Приемете нашите полезни съвети и новини, свързани с козметични продукти, разкрасителни процедури и какво ли още не. Как да бъдете здрави и красиви ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да съживим сухите краища на косатаКак да съживим сухите краища на косата
24 Януари
Сухите краища на косата са често срещано явление, което може да влоши значително външния вид и състоянието на косата. Как да съживим сухата коса? Как да подхраним и ревитализираме сухите краища на косата.
Дишане по метода БутейкоДишане по метода Бутейко
16 Януари
Методът Бутейко, разработен от руския лекар д-р Константин Бутейко през 50-те години на миналия век, е холистичен подход към дишането. Как се прави дишането по метода Бутейко? Помага ли методът на дишане Бутейко?
Най-добрите прически за тънка косаНай-добрите прически за тънка коса
15 Януари
Кои са подходящите прически за тънка коса? Кои прически подхождат на тънка коса? С кои прически тънката коса изглежда обемна и красива.
Какво да използваме за растеж на косата?Какво да използваме за растеж на косата?
14 Януари
Растежът на косата де определя от много фактори. Какво увеличава растежа на косата. Какво да ползваме, за да расте косата дълга?
Какъв цвят червило ще ми отива?Какъв цвят червило ще ми отива?
09 Януари
Как да разберем какво червило ни подхожда? Съвети за избор на цвят на червило. Изберете червило според цвета на очите и косата. Какво червило подхожда точно на вас?
Каква прическа ще ми отива?Каква прическа ще ми отива?
08 Януари
Прическата е нещо повече от просто начин да оформим косата си. Тя има значително влияние върху външния ни вид, самочувствието и начина, по който се възприемаме от околните. Избор на подходяща прическа. Коя прическа ми отива?
Кое убива младостта според ученитеКое убива младостта според учените
06 Дек.
Кое убива младостта според учените? Избори, които правите през целия си живот, също могат да повлияят на това колко бързо остарявате.
Най-добрите маски за лице с канелаНай-добрите маски за лице с канела
29 Ноем.
Канелата е богата на антиоксиданти, които помагат в борбата със свободните радикали и подпомагат за защита на кожата от преждевременно стареене. Ето кои са най-добрите маски за лице с канела. Маска за лице с канела и мед
Как нощните смени съсипват здравето тиКак нощните смени съсипват здравето ти
27 Ноем.
Работната среда има ключово влияние върху качеството на живот. В зависимост от степента на мотивация и удовлетвореност на работното място, се определя и нашето физическо и психологическо здраве. Как нощните смени съсипват здравето ти?
Брекети или алайнери: предимства и недостатъциБрекети или алайнери: предимства и недостатъци
17 Ноем.
Брекетите и алайнерите са двата основни метода, които се използват най-често при коригиране на захапката и подредба на зъбите. Брекети или алайнери: предимства и недостатъци.
Етерични масла при запушен носЕтерични масла при запушен нос
07 Ноем.
Запушеният нос е изключително неприятно явление, което може да причини остър дискомфорт в краткосрочен или дългосрочен аспект. Етерични масла при запушен нос.
Най-добрите масла за спокоен сънНай-добрите масла за спокоен сън
24 Окт.
Етеричните масла имат успокояващи свойства, които подпомагат добрия сън и осигуряват презареждане и освежаване, нужни за добър старт на деня.