edin.bg»Статии»Здраве и Красота
Здраве и Красота

Здраве и Красота

Здравето и красотата трябва да вървят ръка за ръка. Приемете нашите полезни съвети и новини, свързани с козметични продукти, разкрасителни процедури и какво ли още не. Как да бъдете здрави и красиви ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво да ядем при хеликобактер пилориКакво да ядем при хеликобактер пилори
24 Януари
Хеликобактер пилори е инфекция, причинена от много често срещана бактерия и се диагностицира след направени изследвания в лаборатория. Хеликобактер пилори изисква специална диета и храни
Усукани връзки на коляното - първа помощ и лечениеУсукани връзки на коляното - първа помощ и лечение
18 Януари
Със сигурност не е приятно, когато имаме някакви травми по тялото. В тази статия ще поговорим по-специално за усуканите връзки в коляното - първа помощ и лечение.
Какво да ядем след хранително натравяне?Какво да ядем след хранително натравяне?
11 Дек.
Няма как да се предпазите от хранително натравяне, дори и да консумирате само домашно приготвена храна. Какво да ядем след хранително натравяне?
Съвети за намаляване на мускулната трескаСъвети за намаляване на мускулната треска
23 Ноем.
Ако следвате тези съвети, ще успеете да облекчите мускулната треска и да се възстановите значително по-бързо. Важни съвети за намаляване на мускулната треска. Ако мускулната ви треска е непоносимо болезнена, можете да приемате
Какво да ядем за здрава кожаКакво да ядем за здрава кожа
11 Ноем.
Храненето е задължителен елемент от добрата грижа за кожата. Ето какво да ядем за здрава кожа? За да си доставите пълноценна грижа за кожата, то включете в менюто си храни като
Най-полезните масла за кожата на лицетоНай-полезните масла за кожата на лицето
10 Ноем.
Кожата на лицето е от изключително значение, не само в здравословен, но и в естетически аспект. Най-полезните масла за кожата на лицето:
Най-полезните витамини за кожатаНай-полезните витамини за кожата
10 Ноем.
Заради ценните функции на кожата, тя трябва да бъде третирана с адекватни грижи и внимание. Най-полезните витамини за кожата:
Как се приема масло от тамянКак се приема масло от тамян
04 Ноем.
Как да използваме масло от тамян. Как да се включи това масло в ежедневните ни грижи за тялото? Начините за използване на масло от тамян са чрез дифузия или през кожата.
Курсове за пречистване с мащеркаКурсове за пречистване с мащерка
20 Окт.
Как да използваме мащерка за пречистване на тялото. С какво е полезна мащерката според съвременната наука. В магията мащерката се счита за мъжка билка, която дава сила, бодрост и дарява с енергия
Най-добрите начини за оптимизиране на нивата на магнезий в тялотоНай-добрите начини за оптимизиране на нивата на магнезий в тялото
20 Окт.
Има редица причини, поради които може да имате дефицит на магнезий. Ето най-добрите съвета от диетолози за това как да оптимизирате нивата на магнезий в тялото си.
8 начина да се успокоите бързо при стрес8 начина да се успокоите бързо при стрес
10 Окт.
Как се възстановявате, когато сте стресирани, не можете да контролирате емоциите си или сте прекалено развълнувани? Хората, които са подложени на стрес, често потриват ръце, свиват и отпускат юмруци, разперват пръсти.
Каква прическа да избера според формата на лицето?Каква прическа да избера според формата на лицето?
09 Окт.
Много често една и съща прическа стои добре на едно лице, докато на друго не отива изобщо. Каква прическа да избера според формата на лицето?