Здраве и Красота

Здраве и Красота

Здравето и красотата трябва да вървят ръка за ръка. Приемете нашите полезни съвети и новини, свързани с козметични продукти, разкрасителни процедури и какво ли още не. Как да бъдете здрави и красиви?
Съвети за подобряване на самочувствиетоСъвети за подобряване на самочувствиетоКак можем да подобрим самочувствието? Ето няколко съвета за себеусъвършенстване. Колкото по-уверени и със самочувствие се възприемаме, толкова повече израстваме
Последици за вашето тяло от хроничното недоспиванеПоследици за вашето тяло от хроничното недоспиванеЕто някои негативни последици върху тялото в резултат на недостатъчен сън. Хроничното недоспиване влошава качеството на живот и сексуалната функция
Пречистете черния дроб от алкохола с този еликсирПречистете черния дроб от алкохола с този еликсирКолкото и здравословен начин на живот да водите, все пак понякога е нормално и човешко да си позволите различни храни и напитки, които не са толкова полезни за организма.
Ето какво ще стане с тялото ти при спиране на алкохолаЕто какво ще стане с тялото ти при спиране на алкохолаПразниците са прекрасен повод да се съберете с вашите близки и приятели или да отпразнувате някое важно за вас събитие със семейството. Ето какво ще стане с тялото ти при спиране на алкохола:
Ползи на чая от лайкаПолзи на чая от лайкаЧаят от лайка има много други приложения за всевъзможни здравословни проблеми. Чаят от лайка е първото и най-добро решение не само при простуда, грип и проблеми със съня. За какво е полезен чаят от лайка?
Най-вредните храни за мъжетеНай-вредните храни за мъжетеХранителните нужди на мъжкото и женското тяло са различни и това е въпрос, който не подлежи на спорове. Има някои храни, които мъжете не трябва да консумират. Най-вредните храни за мъжете.
Техники за бързо овладяване на гневаТехники за бързо овладяване на гневаВсеки изпитва гняв понякога и това е нормално. Важно е обаче тази силна емоция, която може да бъде суперразрушителна, да бъде овладявана и канализирана. Ето техниките за контрол на гнева
Храни и напитки против пролетна умораХрани и напитки против пролетна умораПомахайте за сбогом на пролетната умора и започнете да се радвате на пролетта, само като наблегнете на тези храни и напитки за енергия, които са чудесен лек срещу пролетната отпадналост.
Пийте мляко с куркума вечер за добър сънПийте мляко с куркума вечер за добър сънМного хора са свикнали вечер преди сън да изпият чаша мляко. То е чудесно средство за подобряване на съня, защото съдържа някои съединения, които се грижат за качеството на нощната ни почивка.
Засилване на метаболизма с топла водаЗасилване на метаболизма с топла водаВероятно ви е известно, че голяма част от актрисите, певиците и изобщо – звездите от артистичния свят, поддържат своята форма, като приемат топла вода сутрин на гладно.
Начини за бързо справяне с главоболиетоНачини за бързо справяне с главоболиетоНе бързайте да приемате лекарства, когато главата ви заболи. Пробвайте първо с някои доказали се във времето средства за справяне с главоболието.
Най-полезните плодове за мъжетеНай-полезните плодове за мъжетеПлодовете не са сред най-често избираните хранителни продукти от мъжете. Кои плодове имат благотворен ефект върху здравето, настроението и кондицията на мъжа? Ето ги най-полезните плодове за мъже.