Здраве и Красота

Здраве и Красота

Здравето и красотата трябва да вървят ръка за ръка. Приемете нашите полезни съвети и новини, свързани с козметични продукти, разкрасителни процедури и какво ли още не. Как да бъдете здрави и красиви?
Чувство за отчаяние - защо и как да го преоодолеем?Чувство за отчаяние - защо и как да го преоодолеем?Понякога ние се потапяме в моменти на отчаяние, страх и тревога пред неизвестността, пред бъдещето и не можем да се наслаждаваме пълноценно на заобикалящото ни. Как да преодолеем чувството за отчаяние
Етерични масла срещу досадните комари и кърлежиЕтерични масла срещу досадните комари и кърлежиЛятото все още е в разгара си и тези малки досадни гадинки – комарите и кърлежите, са заплаха при всяко пребиваване навън и сред природата. Етерични масла срещу досадните комари и кърлежи.
Етерични масла за настроение и спокойствиеЕтерични масла за настроение и спокойствиеЕтеричните масла са естествени ароматни съединения, които могат да облекчат стреса и безпокойството. Вижте най-добрите етерични масла за настроение и спокоен ум:
Етерични масла за здрава и блестяща косаЕтерични масла за здрава и блестяща косаВсяка жена иска да има здрава и блестяща коса, но за съжаление това не винаги е толкова лесна задача. Кои етерични масла помага за за здрава и блестяща коса?
За и против лечебния гладЗа и против лечебния гладТерапевтичното или така нареченото лечебно гладуване е популярен и доста ефективен метод за самопречистване на тялото. За и против лечебния глад.
Кои са най-опасните консерванти и добавки в месата и колбаситеКои са най-опасните консерванти и добавки в месата и колбаситеВсе повече изследвания доказват, че консерванти и различни добавки се използват в меса и колбаси не толкова за да се запази храната свежа, а заради търговската изгода, и то без оглед на човешкото здраве
Кашличен синдром - как да се справимКашличен синдром - как да се справимКашличния синдром, се отнася до кашлица, която продължава за по-дълъг период от време – шест седмици или повече. Чести причини за кашлчен синдром. Лечение на кашличен синдром
Храни с разхлабващо и запичащо действиеХрани с разхлабващо и запичащо действиеТук ще изброим с кои храни можете да си помогнете по естествен начин в зависимост от това дали страдате от запек или обратното - от диария. Ето кои храни имат разхлабващо действие и кои са запичащите храни
Гъби Шийтаке - какво трябва да знаемГъби Шийтаке - какво трябва да знаемГъбите шийтаке са ценни заради богатия си вкус, но гъбите шийтаке са изключително полезни за здравето. Можете да намерите гъбите шийтаке пресни, сушени или в различни хранителни добавки.
Съвети при болки в корема, газове и къркорене на черватаСъвети при болки в корема, газове и къркорене на черватаЦенни съвети, които биха ви помогнали да се отървете от болките в корема, газовете и къркоренето на червата. Естествено, ако нямате някакво сериозно заболяване, което изисква лекарска намеса.
Симптоми, че получавате сърдечен ударСимптоми, че получавате сърдечен ударГоляма част от хората са се сблъсквали със ситуацията някой техен близък или роднина да получи сърдечен пристъп. Какви са симптомите при получаване на сърдечен удар?
Невероятните ползи от спирането на алкохолаНевероятните ползи от спирането на алкохолаКакви са невероятните ползи от спирането на алкохола? Ако по принцип си пийвате повече, спирането на алкохола може да има множество ползи за тялото ви. Защо си заслужава да се откажем от алкохола?