edin.bg»Статии»Здраве и Красота
Здраве и Красота

Здраве и Красота

Здравето и красотата трябва да вървят ръка за ръка. Приемете нашите полезни съвети и новини, свързани с козметични продукти, разкрасителни процедури и какво ли още не. Как да бъдете здрави и красиви ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Етерични масла за спокоен сънЕтерични масла за спокоен сънЧесто ли страдате от кошмари? Събуждате ли се внезапно нощем или изобщо не можете да заспите? Ако е така, бихте могли да подобрите значително съня си с помощта на етерични масла.
Как водата може да попречи на храносмиланетоКак водата може да попречи на храносмиланетоИзвестната украинска диетоложка и експерт по правилно хранене Светлана Фус коментира популярния мит за това какви опасности крие пиенето на вода по време на хранене. Вредна ли е водата по време на хранене?
Ефективни домашни средства срещу миризливите кракаЕфективни домашни средства срещу миризливите кракаМиризливите крака са много неприятен проблем, който все пак има своето решение. Има някои ефективни домашни средства срещу миризливи крака, на които можете да разчитате в този случай.
Странни методи за сваляне на кръвното наляганеСтранни методи за сваляне на кръвното наляганеТова са начини за спешна помощ при неочакван скок на кръвното налягане. Народни средства, които помагат за регулиране на кръвното без лекарства
Спрете хъркането още сега с тези лесни средстваСпрете хъркането още сега с тези лесни средстваАко самите вие хъркате, не бързайте веднага да хуквате по лекари, защото има и някои ефективни методи, с които да преодолеете неприятния навик. Ето какво трябва да знаете, ако искате да спрете хъркането
Съвети за подобряване на самочувствиетоСъвети за подобряване на самочувствиетоКак можем да подобрим самочувствието? Ето няколко съвета за себеусъвършенстване. Колкото по-уверени и със самочувствие се възприемаме, толкова повече израстваме
Последици за вашето тяло от хроничното недоспиванеПоследици за вашето тяло от хроничното недоспиванеЕто някои негативни последици върху тялото в резултат на недостатъчен сън. Хроничното недоспиване влошава качеството на живот и сексуалната функция
Пречистете черния дроб от алкохола с този еликсирПречистете черния дроб от алкохола с този еликсирКолкото и здравословен начин на живот да водите, все пак понякога е нормално и човешко да си позволите различни храни и напитки, които не са толкова полезни за организма.
Ето какво ще стане с тялото ти при спиране на алкохолаЕто какво ще стане с тялото ти при спиране на алкохолаПразниците са прекрасен повод да се съберете с вашите близки и приятели или да отпразнувате някое важно за вас събитие със семейството. Ето какво ще стане с тялото ти при спиране на алкохола:
Ползи на чая от лайкаПолзи на чая от лайкаЧаят от лайка има много други приложения за всевъзможни здравословни проблеми. Чаят от лайка е първото и най-добро решение не само при простуда, грип и проблеми със съня. За какво е полезен чаят от лайка?
Най-вредните храни за мъжетеНай-вредните храни за мъжетеХранителните нужди на мъжкото и женското тяло са различни и това е въпрос, който не подлежи на спорове. Има някои храни, които мъжете не трябва да консумират. Най-вредните храни за мъжете.
Техники за бързо овладяване на гневаТехники за бързо овладяване на гневаВсеки изпитва гняв понякога и това е нормално. Важно е обаче тази силна емоция, която може да бъде суперразрушителна, да бъде овладявана и канализирана. Ето техниките за контрол на гнева