Здраве и Красота

Здраве и Красота

Здравето и красотата трябва да вървят ръка за ръка. Приемете нашите полезни съвети и новини, свързани с козметични продукти, разкрасителни процедури и какво ли още не. Как да бъдете здрави и красиви?
Симптоми, че получавате сърдечен ударСимптоми, че получавате сърдечен ударГоляма част от хората са се сблъсквали със ситуацията някой техен близък или роднина да получи сърдечен пристъп. Какви са симптомите при получаване на сърдечен удар?
Невероятните ползи от спирането на алкохолаНевероятните ползи от спирането на алкохолаКакви са невероятните ползи от спирането на алкохола? Ако по принцип си пийвате повече, спирането на алкохола може да има множество ползи за тялото ви. Защо си заслужава да се откажем от алкохола?
Не е за вярване! Замърсяване с пластмаса има и в човешкото тялоНе е за вярване! Замърсяване с пластмаса има и в човешкото тялоНе е за вярване! Замърсяване с пластмаса има и в човешкото тяло. Имали ли сте чувството, най-вече във ветровит ден, че пластмасата е навсякъде около вас? Замърсяването с пластмаса придобива нови мащаби.
Доказано! Трезвениците живеят по-малко от любилите на чашкатаДоказано! Трезвениците живеят по-малко от любилите на чашкатаВ резултат на 20 години старателни изследвания учените са установили с точност, че трезвениците живеят много по-малко от любилите на чашката. А тези, които пият алкохол, но умерено, живеят най-дълго.
Коензимът на младостта, който кара тялото да поправя генитеКоензимът на младостта, който кара тялото да поправя генитеНикотинамид аденин динуклеотид (съкратено НАД+) е коензим, намиращ се във всички живи клетки. Под въздействието на никотинамид аденин динуклеотид частично увредените клетки се възстановяват и на мястото на мъртвите се. . .
Съвети при болки в корема, газове и къркорене на черватаСъвети при болки в корема, газове и къркорене на черватаЕдин възрастен човек средно освобождава газове между 13 и 21 пъти на ден. Газовете са нормална част от процеса на храносмилане.
Как да пречистим съзнанието и духаКак да пречистим съзнанието и духаСтъпки за пречистване на съзнанието и духа. Ако ги следвате, лесно можете да изчистите ума, душата и сърцето си от отрицателните настроения, но ще трябва да се отнасяте към това с отворено съзнание и дух, изпълнен с вяра и надежда.
Използване на смрадлика при раниИзползване на смрадлика при раниСмрадликата е една от най-мощните билки, която подпомага зарастването на рани. Вижте по какъв начин и за какво може да използвате смрадлика. Прилагане на смрадлика при различни рани.
Масло от шипково семе - ползи и приложениеМасло от шипково семе - ползи и приложениеДаровете на природата, които имат различни лечебни свойства са наистина много. Народните рецепти с използването на разнообразни билки и растения помагат при редица здравословни проблеми и патологии.
Каква паста за зъби е подходяща за мен?Каква паста за зъби е подходяща за мен?Факторите, които оказват пряко влияние на красотата на усмивката ни са различни. На първо място е важна генетиката, но не бива да разчитате само на нея.
Ползи и вреди от желатинаПолзи и вреди от желатинаЖелатинът е универсален продукт, който може да се използва не само за приготвянето на различни ястия. Той активно се употребява от спортистите, включително бодибилдърите.
Грижа за косата в домашни условияГрижа за косата в домашни условияГрижата за косата е рутинна процедура, която не бива да пропускате, ако искате косата ви да е красива и блестяща. Само измиването на косата не е достатъчно, за да бъде гривата ви жива и буйна.