Здраве и Красота

Здраве и Красота

Здравето и красотата трябва да вървят ръка за ръка. Приемете нашите полезни съвети и новини, свързани с козметични продукти, разкрасителни процедури и какво ли още не. Как да бъдете здрави и красиви?
Чай от естрагон - ползи и приложениеЧай от естрагон - ползи и приложениеЕстрагонът е тревисто растение, което принадлежи към семейство Asteraceae и е широко използвано в народната медицина. Лековитата билка, наричана още тарос, съдържа в листата си големи количества ценни минерали. Чай от естрагон - ползи и приложение.
Отвара от майорана - за какво помага?Отвара от майорана - за какво помага?Майораната е едногодишно или двугодишно тревисто растение, което е част е от семейство Устноцветни. То е известно и под името градински риган. В Древността е било считано за свещено растение. Какви са ползите на отварата от майорана?
Рецепти при грипРецепти при грипВ сезона на настинките и гриповете един от най-ефикасните и същевременно безвредни методи за лечение, който може да използвате, е народната медицина. Ето няколко ефикасни рецепти при лечение на грип.
Диета с ниско съдържание на въглехидратиДиета с ниско съдържание на въглехидратиНисковъглехидратната диета или наричана още кетогенна диета слага акцент върху премахването от менюто на въглехидратни храни. Нисковъглехидратната диета има впечатляващи ползи за здравето на сърцето
Ползи на чая от лайкаПолзи на чая от лайкаЛайката, с латинско наименование Matricaria chamomilla, е най-разпространената и разпознаваема билка от семейство Asteraceae. За какво е полезен чаят от лайка?
Козметика срещу цъфтящи краищаКозметика срещу цъфтящи краищаАко и вие имате цъфтящи краища, тогава знаете че не никак лесно да се справите с този проблем, като най-често тогава косата ви е и доста суха. Каква козметика помага срещу цъфтящи краища?
Мощна антивирусна напитка само с 3 съставкиМощна антивирусна напитка само с 3 съставки
14 Януари
Rosi Trifonova
Човешкото тяло е изложено ежедневно на голям брой фактори и състояния, които могат да доведат до инфекции от вируси, бактерии или гъбички. Противодействай с тази мощна антивирусна напитка само с 3 съставки
Електрическа самобръсначка - какво трябва да знаемЕлектрическа самобръсначка - какво трябва да знаемЕлектрическа самобръсначка - какво трябва да знаем. Видове електрически самобръсначки. Как да изберем най-подходящата електрическа самобръсначка?
Псамотерапията - алтернативен начин да отслабнешПсамотерапията - алтернативен начин да отслабнешПсамотерапията е термин, непознат на повечето хора, но дейността, която описва е не само практикувана от почти всеки, но и много любима. Отслабване с псамотерапия е възможно.
Кои навици пречат на отслабването?Кои навици пречат на отслабването?Здравословният начин на живот е поредица от действия, които изискват предварително осмисляне и правилен избор на стъпките, които ще се следват. Кои навици пречат на отслабването?
Потенциални вреди от консумацията на райска ябълкаПотенциални вреди от консумацията на райска ябълкаПрез ноември се появява последният есенен плод, това е райската ябълка. Тя е много полезна, но притежава и тъмна страна. Потенциални вреди от консумацията на райска ябълка:
Белите ви дробове искат тези храниБелите ви дробове искат тези храниРеспираторните заболявания съпътстват постоянно живота ни, а някои от тях са особено опасни, което означава, че трябва да помислим как да защитим себе си и близките си възможно най-добре.