Здраве и Красота

Здраве и Красота

Здравето и красотата трябва да вървят ръка за ръка. Приемете нашите полезни съвети и новини, свързани с козметични продукти, разкрасителни процедури и какво ли още не. Как да бъдете здрави и красиви ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Брекети или алайнери: предимства и недостатъциБрекети или алайнери: предимства и недостатъци
17 Ноем.
Брекетите и алайнерите са двата основни метода, които се използват най-често при коригиране на захапката и подредба на зъбите. Брекети или алайнери: предимства и недостатъци.
Етерични масла при запушен носЕтерични масла при запушен нос
07 Ноем.
Запушеният нос е изключително неприятно явление, което може да причини остър дискомфорт в краткосрочен или дългосрочен аспект. Етерични масла при запушен нос.
Най-добрите масла за спокоен сънНай-добрите масла за спокоен сън
24 Окт.
Етеричните масла имат успокояващи свойства, които подпомагат добрия сън и осигуряват презареждане и освежаване, нужни за добър старт на деня.
Какво лекува солната стаяКакво лекува солната стая
23 Окт.
Лечебните свойства на солта са известни от древността. Днес нейните свойства продължават се използват за лечение в така наречените солни стаи, в които е създаден микроклимат, близък до този в една солна пещера, на морския бряг или в борова гора.
Как да се предпазим от язва на стомаха?Как да се предпазим от язва на стомаха?
13 Окт.
Стомашните язви, известни още като пептични язви, могат да бъдат болезнено и понякога сериозно медицинско състояние. Тези отворени рани, които се развиват върху вътрешната обвивка на стомаха или горната част на тънките черва, могат да причинят дискомфорт.
Основни причини за портокалова кожаОсновни причини за портокалова кожа
27 Септ.
Портокаловата кожа, още известна като целулит, е добре познат враг за всяка дама. Целулитът винаги идва неканен и остава по-дълго, отколкото ни се иска. Основни причини за портокалова кожа.
Причини за много целулит по коремаПричини за много целулит по корема
27 Септ.
Портокаловата кожа обикновено е по-видима на бедрата, задните части на бедрата, стомаха, корема и глезените, но може да се появи и на други части на тялото. Причини за много целулит по корема.
DHEA + CLA - златна комбинация добавки и техните ползиDHEA + CLA - златна комбинация добавки и техните ползи
18 Септ.
Дехидроепиандростерон или DHEA е познат на повечето хора като хормона на младостта. Абревиатурата на този хормон се разчита като конюгирана линолова киселина. DHEA и CLA - какво се крие зад тези абревиатури и каква роля имат
Кои хора имат склонност към запек?Кои хора имат склонност към запек?
14 Септ.
Ето какви са причините, кои групи и защо имат склонност към запек. Причини за поява на запек. Хора, които са по-склонни към запек. Справяне със запека. Причината за запек рядко е само една.
Най-ефективните начини за справяне с киселинитеНай-ефективните начини за справяне с киселините
10 Август
Най-ефективните начини за справяне с киселините. Избягването на някои от причинителите на киселините ще облекчи състоянието на болния. Симптоми при киселини. най-добрите средства за справяне с киселини
Как да изберем слънчеви очила?Как да изберем слънчеви очила?
07 Август
Слънчевите очила не са просто модерен аксесоар или ненужна прищявка. Качествените слънчеви очила защитават очите ви, грижат се да имате остро зрение и дори предпазват от бръчките около очите.
Защо постоянно сме уморени и ни липсва енергия?Защо постоянно сме уморени и ни липсва енергия?
24 Юли
Чувството на постоянна умора въпреки достатъчния сън, борбата да се изкара деня са състояния, познати почти на всеки човек в активна възраст.