Рецепти
Статии
Съвети
Мрежата
1
Вход
Edin.bg
»
Рецепти
»
Ястия за Паниране
»
Страница 4
Свързани Категории
Паниран Дроб
(5)
Паниран Кашкавал
(6)
Панирана Риба
(32)
Панирани Зеленчуци
(44)
Панирани Калмари
(4)
Панирани Кюфтета
(8)
Панирани Миди
(4)
Панирани Пържоли
(4)
Панирани Сиренца
(9)
Панирани Хапки
(4)
Панирано Пиле
(38)
Ястия за Паниране
(121)
Ястия за Паниране
Разгледай тези
изпробвани рецепти за ястия за паниране
. Тук има
121
идеи за
ястия за паниране
от различни краища на света, които можеш да си приготвиш без да сe налага да излизаш от къщи.
Рецепти на Деня
Видео Рецепти
най-нови
най-популярни
най-коментирани
най-снимани
най-оценявани
Пангасисус пане с хрупкава панировка
Ваня Георгиева
190
4
238
2
Панирани пилешки крилца с кисело мляко
Христинка Колева
56
5
261
2
Панирани лучени кръгчета с галета и яйца
Rosi Trifonova
54
2
156
Карфиол пане с яйца и галета
Севда Андреева
19
1
28
2
Филенца пане със соев сос
Ваня Георгиева
190
4
238
Печен кашкавал пане в кори за баница
Кулинарна мрежа
26
30
Телешки мозък, паниран с галета
Емилия Янкулова
448
1
237
Говежди бифтек с ориз
Mariane
694
4
450
Паниран карнабит с кашкавален сос
Mariane
694
4
450
2
Панирано тофу в качамак
Веселина Константинова
261
3
259
2
Чушки бюрек по стара рецепта
Веселина Константинова
261
3
259
2
Панирани пилешки жулиени
Албена Асенова
183
2
338
2
Панирани бирени сиренца
Диана Андрова
5
5
2
Пилешки крокети от гърди и бекон
Зори
152
1
132
Панирани пълнени пиперки със сирене
Марио Николов
81
40
Крокети с лаврак и пъстърва
Татяна
2
1
Пилешки крилца пане
ВИОЛЕТА МАТЕВА
79
1
97
3
Крокети с пилешко и кашкавал
Rosi Stoyanova
26
3
75
4
Вегетариански крокети със спанак
Yordanka Kovacheva
454
9
547
2
Панирани калмари с яйца, брашно и галета
Ilaria
21
47
Панирани пилешки жулиени с брашно
Mariane
694
4
450
2
Телешки Фрикадели
Гергана Георгиева
25
4
66
Топени сиренца с галета и корнфлейкс
Жулиета
2
2
2
Сочни Шницели от Андалусия
Мария Симова
228
14
597
|<
<
2
3
4
5
>
>|
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рейтинг
5
Общо гласували: 4
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0
Дай твоята оценка: