Edin.bg»Рецепти»Риба»Пържена Риба»Пангасисус пане с хрупкава панировка

Пангасисус пане с хрупкава панировка

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Новак
19044k232
Пангасисус пане с хрупкава панировка
Снимка: Ваня Георгиева
01/04/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Пригответе биричката и картофките, защото към вас идват няколко парчета панирана рибка пангасиус"

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 1 ч.ч.
  • филе от пангасиус - 1 килограм
  • бира - 2 с.л.
  • корнфлейкс - 1 пакет
  • моркови - 1 бр.
  • краставици - 1 бр.
  • лимони - 1/2 бр.
  • магданоз
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете рибното филе на парчета с каквато големина предпочитате. Осолете и оставете да се отцедят, тъй като замразеният пангасиус пуска много вода.

Разбийте яйцата с бирата.

Сипете в купичка брашното и оваляйте всяко рибно филе, след това потопете в яйцата и накрая в корнфлейкса.

Загрейте олиото и изпържете рибата до златисто.

Панираната риба нареждайте върху домакинска хартия, за да отцеди от излишната мазнина.

Пангасисусът пане с хрупкава панировка е много вкусен.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: