Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко с лапад и ориз
Агнешкото печено се готви на 200 градуса за около час и половина, като малко преди готовност се маха фолиото....
Агнешко бутче, запечено на фурна
Поставяме в печката и печем агнешкото 45 минути на 200 градуса без вентилатор, като след това намаляваме температурата на 160-170 градуса и печем...
Агнешко с ориз и коприва
Печете агнешкото до получаване на хубав загар и усвояване на течността.
Агнешкото с ориз и коприва е много вкусно....
Агнешко бутче с джоджен и пипер
Включете на 140 градуса и печете агнешкото за около 5 часа или до пълна готовност. Накрая махнете капака, за да се получи апетитен загар....
Крехко агнешко с джоджен и мащерка
На следващата сутрин сложете агнешкото в тава и старателно завийте с алуминиево фолио....
Агнешко бутче с гъби по селски
Измиваме хубаво агнешкото бутче, посоляваме го и го слагаме да се запържи от всички страни до зачервяване....
Шпиковано агнешко с лук и картофи
След като изтекат и вторите 40 минути, извадете печеното агнешко от фурната и около него наредете зеленчуците....
Агнешко със зелен фасул и джоджен
Към печеното агнешко добавете лука и зеления боб. Долейте още малко топла вода и върнете ястието във фурната за още няколко минути....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: