Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Избрани Колекции»Телешки Стек Аламинут
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешки Стек Аламинут

Телешки Стек Аламинут

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно телешки стек аламинут в Edin.bg.
Телешки стек по кубинскиТелешки стек по кубинскиНарежете месото на филийки, начукайте ги до 12 мм, поръсете ги със солта и черния пипер, оваляйте ги в брашното и ги изпържете в горещото олио....
Телешки стекове АламинутТелешки стекове Аламинут
За един хубав телешки стек не са нужни подправки и маринати, когато месото е качествено и от подходяща порода животно....
Мъжки аламинут с кренвирш и пилешкоМъжки аламинут с кренвирш и пилешко
След кратко задушаване свалете от огъня и поръсете аламинута с магданоз. Мъжкият аламинут с кренвирш и пилешко е готов....
Пепър стекПепър стек
Залейте месото със пепър соса и сервирайте веднага пепър стек, докато е топло. Добър апетит!...
Стек от акула на грил тиганСтек от акула на грил тиган
Сервирайте Стек от акула на грил тиган някакъв вид доматена салата....
Телешки кюфтетаТелешки кюфтета
Смесвате телешкото месо със ситно нарязаната глава лук, добавяте подправките и ситно нарязания магданоз. Прибавяте към сместа и ориза, който предварително...
Телешки ФрикаделиТелешки Фрикадели
Телешките Фрикадели са много вкусни. Добър апетит!...
Телешки унгарски гулашТелешки унгарски гулаш
Подбира се телешко месо от врата или от плешката, нарязва се на по-дребни парчета и се запържва в горещото масло до зачервяване....
Желирани телешки ядкиЖелирани телешки ядки
Желираните телешки ядки се поднасят студени, гарнирани със салата по избор....
Телешки пържоли задушениТелешки пържоли задушени
Подбираме хубави телешки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги начукваме леко....
Телешки кюфтета яхнияТелешки кюфтета яхния
Когато водата заври, се пускат телешките кюфтенца. Оставяме ястието да къкри на тих огън до пълната му готовност....
Телешки бъбреци сотеТелешки бъбреци соте
Разреждаме запръжката с 1 1/2 ч.ч. телешки бульон или гореща вода, слагаме месото и гъбите, които предварително сме задушили с малко масло....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: