Печен свински дроб

19/02/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо239
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте много добре свинския дроб и го нарежете на едри парчета. Намажете го с олио и го оставете 30-ина минути да престои. След това го оваляйте в смес от брашно и галета.

Сложете дроба в подходяща тавичка, по желание може да добавите съвсем малко вода. Покрийте с фолио и печете 30 минути в предварително загрята умерена фурна.

Отстранете фолиото, добавете нарязания на едро лук, овкусете със сол, черен пипер и чубрица и запечете за още 5-10 минути.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар