Начин на приготвяне
Извадете всички продукти на стайна температура, за да се оптуснат.
Смелете бисквитите и добавете към тях какаото и лъжичка индийско орехче. Прибавете разтопеното масло и разбъркайте хубаво.
Сложете хартия за печене във форма с падащо дъно. Направете основата на чийзкейка от бисквитената смес, като оформите малък борд.
Покрийте хубаво формата с фолио от външната страна, защото чийзкейкът трябва да бъде изпечен на водна баня.
Разбийте крема сиренто заедно с кафявата захар. Започнете да добавяйте яйцата - едно по едно, като добавяте всяко следващо, когато предишното е напълно усвоено.
Пасирайте тиквата до пълна гладкост. Добавете ванилията, втората лъжичка индийско орехче и канелата.
Смесете тиквеното пюре с крема сирнето и разбийте с пасатор. Сипете крема върху бисквитения блат.
Включете фурната на 150 градуса. Сложете формата в дълбока тава и налейте вода, която да достигне до средата на форамта.
Печете тиквения чийзкейк до готовност - около 70 минути.
Охладете го добре и го приберете в хладилника за една нощ. На следващия ден украсете по желание.
Тиквеният чийзкейк с какао и канела е готов.