Начин на приготвяне
Нарежете зеленчуците и ги прехвърлете в тиган със загрят зехтин. Посолете и поръсете с черен пипер, сложете капак и гответе на слаб огън до омекване.
Оставете задушените зеленчуци да се охладят.
Разбийте яйцето и го смесете с оризовото брашно и пармезана. Сипете ги при зеленчуците и разбъркайте.
Сложете хартия за печене във форма с откопчаващ се ринг (18 см). Сипете вътре сместа.
Загрейте фурната на 200 градуса и изпечете зеленчуковата запеканка за около 30 минути.
Извадете и поръсете с настъргана моцарела, черен пипер и риган. Накрая залейте с малко зехтин.
Върнете запеканката във фурната и допечете до апетитен загар.
Запеканката с тиквички, моркови и моцарела е готова.