Начин на приготвяне
Разбъркайте маята с лъжица захар в топлата вода и оставете да шупне.
Прибавете към готовата мая останалите продукти и заместее средно меко тесто. Покрийте го и го оставете на топло, за да втаса и да удвои обема си.
Разделете готовото тесто на 3-4 топки. Намазнете ръцете си и раздърпайте до получаване на тънки блатове.
Наредете блатовете за пица в тава с хартия за печене.
Смесете майонезата с лютеницата и намажете блатовете. Поръсете ги с риган и добавете резените шунка и топено сирене.
Поръсете пиците с настърган кашкавал.
Загрейте фурната на 180 градуса и изпечете пиците до готовност - около 20 минути.
Лимецовите пици с шунка и кашкавал са много вкусни!