Edin.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Кашкавал с шунка в панировка

Кашкавал с шунка в панировка

Кашкавал с шунка в панировка
Снимка: Анелия Терзиева
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Чудни хапки, които големите гладници бързо, бързо ще изпапкат"

Необходими продукти

  • брашно - 4 - 5 с.л.
  • кашкавал - 300 грама
  • шунка - 150 грама
  • яйца - 2 броя
  • галета - 50 грама
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо замразете кашкавала за половин час във фризера.

Извадете го и го нарежете на еднакви парчета заедно с шунката.

Сложете по едно парче шунка между два резена кашкавал.

Потопете първо в разбито яйце, след това в брашно, пак в яйце и накрая в галетата.

Загрейте достатъчно количество олио и изпържете кашкавала пане до апетитен загар.

Кашкавалът с шунка в панировка е много вкусен.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: