Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Яхния»Картофена яхния с рагу

Картофена яхния с рагу

Картофена яхния с рагу
Снимка: Албена Асенова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
55 мин.
Порции
8
"Картофена яхния с рагу ви поднасяме днес"

Необходими продукти

  • картофи - 10 броя
  • свинско рагу - 700 грама
  • олио
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер - 1 с.л.
  • брашно - 2 с.л.
  • джоджен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте олиото в тенджера и задушете рагуто с малко вода.

Когато месото промени цвета си, добавете нарязаните на по-едро картофи.

Поръсете с джоджен, брашно, червен пипер и сол, разбъркайте.

Налейте топла вода, която да покрие продуктите и варете яхнията на умерен огън, като от време на време разбърквайте.

Накрая овкусете картофената яхния с черен пипер.

Картофената яхния с рагу е много вкусна.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: