edin.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Колбаси»Манджи»Селска яхния с наденица и картофи

Селска яхния с наденица и картофи

Веси ДимВеси Дим
Новак
153
13/01/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
5
"Мъжете ще харесат най-много наденичката в тази яхнийка"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В правоъгълна тава сипете олиото и я сложете на котлона да се загрее.

Запържете леко надениците до златисто.

Извадете ги и в същия съд добавете нарязаните чушка, морков и лук.

Щом се задушат, добавете нарязаните на колелца картофи.

Задушете ги за около 5 минути при непрекъснато бъркане.

Овкусете ги с подправките и сипете вътре брашното.

Долейте вода на картофената яхния, добавете наденицата и я сложете във фурната да се пече до готовност.

Оставете я да изстине и ѝ се насладете.

Селската яхния с наденица и картофи е много вкусна.

Добър апетит!

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: