Начин на приготвяне
Първо кипнете подсолена вода и сварете картофите до полуготовност. Извадете и ги обелете, нарежете ги на парчета.
На дъното на гювечета слжоете по една лъжичка масло.
След това добавете по един настърган домат и един нарязан картоф. Следва по една печена чушка и по една наденичка.
Поръсете вкусните гювечета с настъргани сирене и кашкавал. Сложете капачетата.
Поставете гювечетата в студена фурна. Включете на 200 градуса и печете около 30-тина минути. В края на печенето чукнете в средата по едно яйце.
Върнете гювечетата във фурната, за да стегнат яйцата.
Вижте как да си приготвите и Гювечета с хамбургски салам и кренвирш.
Гювечетата с наденица, картофи и сирене са чудни!