Edin.bg»Рецепти»Солени печива»Тутманик»Тутманик с извара в хлебопекарна

Тутманик с извара в хлебопекарна

Тутманик с извара в хлебопекарна
Снимка: Цветина Гавазова
2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
100 мин.
Порции
4
"С удоволствие ще си приготвим този тутманик, а после ще си го и хапнем. Благодарим на Цветина за рецептата"

Необходими продукти

  • кисело мляко - 450 г
  • яйца - 3 бр.
  • извара - около 400 г
  • брашно - 350 г
  • олио - 2 с.л.
  • чубрица - щипка
  • сода бикарбонат - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти за вкусния тутманик сипете в хлебопекарна и включете на програма за тесто.

После включете на програмата за печене и изчакайте да приключи.

Може да изпълните тази рецепта във фурна или в еър фрайър. Ако използвате някой от тези варианта, печете за по-малко от час на 180 градуса.

Тутманикът с извара в хлебопекарна става много вкусен.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: