edin.bg»Рецепти»Основни Ястия»Гювеч»Свински пържоли в гювеч с гъби

Свински пържоли в гювеч с гъби

Албена АсеноваАлбена Асенова
Новак
13712k149
Свински пържоли в гювеч с гъби
Снимка: Албена Асенова
1 / 2
20/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
150 мин.
Порции
6
"Не пропускайте нито една съставка от тази рецепта, само така тези свински пържолки ще станат толкова вкусни"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо пригответе ароматната марината. В купа смесете наситнените лук и морков, счукания чесън, лютия пипер, мащерката, лимоновия сок и черния пипер.

Овкусете свинските пържоли със сол и ги намажете с маринатата. Покрийте купата и приберете в хладилник за няколко часа.

Нарежете зеления лук и гъбите, нарежете ги и ги посолете.

В гювеч започнете да редите слой пържоли и слой зеленчуци. Накрая сипете червеното вино и сложете капака.

Пъхнете гювеча в студена фурна и включете на 200 градуса.

Печете около 150 минути или до готовност.

Свинските пържоли в гювеч с гъби са много вкусни.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: