Начин на приготвяне
Разбийте до пухкав крем крема сиренето, заквасената сметана, маскарпонето и захарта.
Добавете сока и кората от портокала, ванилията и брендито, разбийте добре.
Нарежете на кубченца почистените и измити ягоди, добавете ги към сметановия крем и внимателно объркайте.
Пригответе кръгла форма за торта.
Сипете фреша от портокал в купичка и потапяйте всяка бишкота в него. Наредете по стените и дъното на формата напоените бишкоти. Отгоре сипете от крема.
Следва нов ред бишкоти и накрая крем.
Покрийте формата с фолио за свежо съхранение и приберете в хладилника за няколко часа.
Украсете бишкотената торта с ягоди и течен шоколад, нарежете и поднесете.
Бишкотената торта с ягоди и маскарпоне е чудна.